Manchester Kaptanı Zorda

Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi’ndeki İngiliz rakibi Manchester United’ın kaptanı Roy Keane, 16 yaşındaki bir çocuğa saldırmakla suçlandı. Genç taraftarın kendisine hakaret etmesi üzerine çocuğa saldırdığı belirten Keane’nin, 16 yaşındaki genci tokatlayıp hırpaladığı belirtildi.


 


Olayın ardından polise başvuran genç, Keane’nin itişip kakışma sırasında boynundaki kolyenin kopacak kadar kendisine  sert bir yumruk attığını iddia etti. Haberi baş sayfadan veren İngiliz ‘Daily Mirror’ gazetesi, Keane’i ‘sert adam’ olarak tanımlarken, habere geniş yer ayıran diğer bir gazete ‘Daily Mail’, 33 yaşındaki İrlanda asıllı futbol yıldızının daha önce de kaba kuvvete başvurduğunu hatırlattı. Gazete, Roy Keane’nin 1999 yılında bir barda Manchester’ın Premier Lig’deki başarısını kutlarken, bir kadının başından aşağı bira bardağını boşaltması ve köpeğinin komşunun bahçesine dalması üzerine şikayet eden bir bayana bıçak çekmesi üzerine polise ifade verdiğini kaydetti.


 


Keane’in,  2001 yılında Manchester City takımı oyuncularından Alfringe Haaland’a da saldırdığını ve onlarca taraftarla ağız dalaşına girdiğini belirten gazete, ünlü futbolcunun 2002 yılında Japonya’da gerçekleşen Dünya Kupası’nda İrlanda koçu Mick McCarthy ile kavga ettiği için İngiltere’ye geri gönderildiğini de hatırlattı. Sert  tavırlarıyla gündemden düşmeyen Manchester United kaptanı Roy Keane’in, Şampiyonlar Ligi’ndeki diğer bir rakibi olan Lyons ile karşılaşmak üzere takımıyla birlikte  Fransa’ya gittiği ancak döner dönmez İngiliz polisi tarafından sorguya çekileceği kaydedildi. Sahaların yaramaz çocuğu Keane’ in 28 Eylül’de İngiltere’de oynanacak Manchester- Fenerbahçe maçı öncesinde, göz altına alınıp alınmayacağı merakla bekleniyor.


 

Hilal Yılmaz

720890cookie-checkManchester Kaptanı Zorda

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.