Manga 23 Eylül akşamı Londra’da

2009 yılının MTV En iyi Sanatçı (Best European Act) ödülünü kazanan Manga 9 yıl aradan sonra,23 Eylül Pazar akşamı, Highbury Islington bölgesindeki O2 Academy Islington’da müzikseverlerle buluşacak…

9 yılı aşkın bir süredir Londralı müzikseverlerden uzak kalan, senfonik & alternatif rock diye tanımlayabileceğimiz rock topluluğu Manga, Nisan ayında sunup hayranlarının coşkuyla karşıladıkları “Yad Eller” ve “Gel” hitlerini de Londralılarla paylaşacak.

Abba gibi müzik tarihine unutmaz şarkılar armağan eden topluluk veya solistlerin adlarını dünyaya duyurdukları Eurovision Şarkı Yarışması’nda, 2003 yılında Sertab Erener’in ülkemize kazandırdığı Birincilik sonrası, 2010 yılında Manga topluluğu “We Could Be The Same” adlı şarkıyla, Almanya’nın ardından yarışmayı İkinci olarak tamamlayarak 40 yılı aşkın bir süredir katıldığımız yarışmada elde etmiş olduğumuz en iyi derecelere imza atmış oldular.

2006 yılından bu yana Duman, Haluk Levent, Manga, Emre Aydın, Hayko Cepkin, Yaşar Kurt, Model gibi topluluk ve solistlerle birlikte aynı sahnelerde verdikleri konserlerden tanıdığımız Sudden Exit de aynı akşam Manga öncesi sahneye çıkacak.

2009 yılında 150 müzik grubunun katıldığı Emergenza Festivali’nde finale kalma başarısını gösteren Sudden Exit, 2013 yılından bu yana kaydettikleri “Hypocricy”, “I’m Not A Girl” “Don’t Hold Me Down” gibi hitlerinin yanı sıra “Ağlama Yar” ve “Dostum Dostum” gibi türkülerimizi de bu konserde yorumlayacaklar.

Aydin&Bright ana sponsorluğunda, 16 Parkfield Street, N1 0PS London, adresinde gerçekleşecek olan konserin bilet ücretleri £30 olarak belirlendi. Konser için “online” biletler, https://www.eventbrite.co.uk/e/manga-live-in-london-tickets-46902320102 adresi üzerinden ya da https://academymusicgroup.com/o2academyislington/events/1166213/manga-live-london-tickets adresinden temin edilebilecek.

Yakın bir tarihde belirlenecek bilet satış noktalarından önce daha fazla bilgi için 07961 819071 nolu numarayı arayabilirsiniz

http://www.suddenexit.com/
http://www.facebook.com/suddenexit

2215250cookie-checkManga 23 Eylül akşamı Londra’da

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.