Maranki: Doğal beslenin, olumlu düşünün

Bu sene özellikle yurt dışı konferanslarına ağırlık veren Maranki, Hollanda, Almanya, Belçika, İsviçre ve Fransa başta olmak üzere bir çok Avrupa ülkesinden sonra İngiltere’de de Türkçe konuşan toplumla biraraya geldi. Maranki, geçen haftasonu Londra’da iki, pazartesi de Manchester’da bir konferans verdi.

“Sağlıklı Düşün Sağlıklı Beslen ve Sağlıklı Yaşa” konulu konferanslarında konuşan Maranki; sağlıklı beslenme, detoks, masaj ve terapi konularında kitaplarını tanıttı. Türkiye’de doğan 750 ürün tanrıtıldığını belirten beslenme uzmanı, detoks kampları hakkında da bilgi verdi.

Enerji içecekleri, fabrikasyon ve içinde her türlü katkı maddesi bulunan yiyeceklerden kaçınılması gerektiğini belirten Maranki, pet şişelerinden de su içilmemesini istedi.

Japonya’da yapılan deneylerde suyun nefatif konuşmalardan etkilenip kristallerinin bozulduğunun bilimsel olarak kanıtlandığını sinevizyon aracılığıyla anlatan Maranki, “Negatif düşünmek de hastalığa yakalanmak için bir gerekçe” dedi…

MUTLAKA ARAŞTIRIN

Maranki, sağlıklı bir yaşam sürmek için beyaz ekmek, şeker ve tuzdan mutlaka kaçınılması gerektiğini belirterek yürümek ve spor yapmanın da sağlıklı yaşam için gerekli olduğunu vurguladı.

İnsanların tükettikleri yiyecek ve aldıkları ilaçları bilinçsizce tüketmesini eleştiren beslenme uzmanı, herşeyden önce okuyup araştırılmasını istedi.

Konuşmalarında Osmanlı özlemini yansıtan beslenme uzmanı, Avrupa’da insanların çoğunun hasta olduğunu öne sürerek İngiltere’yi politik olarak da eleştirerek, “Dünyada nerede bir problem varsa, altında İngilizlerin parmağı var” diye konuştu…

Türkiye Cumhuriyeti’nin Osmanlı hanedanlarını ülkeden sürmesini de ağır bir dille eleştiren muhafazakar uzmana dinleyiciler arasından tepkiler de geldi…

Ahmet Maranki eşi Elmas Maranki ile İngiltere konferanslarını düzenleyen Arzu Keleş Hapgood sahnede

Maranki’nin Kuzey Londra’daki konferansında 250’ye yakın izleyici vardı…

847910cookie-checkMaranki: Doğal beslenin, olumlu düşünün

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.