Mübarek olsun Erdoğan, komşu kanı yetmedi sıra Türkiye’ye geldi!

Patlamada ölenlerden bazılarının cenazeleri dün toprağa verilirken bölgeden yansıyan tepkilerin ortak noktası Suriye sınırının yolgeçen hanına döndüğü yönünde.

Bu iddiayı gündeme getirenlerden biri de uzun yıllar TRT’de “Sınırlar Arasında” adıyla Orta Asya ve Ortadoğu yönetimlerini ve batıyla ilişkilerini ele alan programlar yapan gazeteci Banu Avar. Avar’ın oldukça yankı bulan programına ABD, İngiliz ve İsrail dıışişleri yetkililerinin baskılarıyla son verildiği öne sürülmüştü.

Bölgedeki gelişmeleri yakından izleyen Banu Avar, Reyhanlı’daki patlamaların ardından yazdığı yazıda, NBC televizyonuna konuşan Başbakan Erdoğan’ın bölgeye “BM Barış Gücü gelsin” dediğini anımsatarak; “Mübarek Olsun Erdoğan! Komşu toprakların kanı yetmedi, bak sıra Türkiye’ye geldi” ifadelerini kullandı.

GAZETECİ BANU AVAR: ‘HEDEF ÜLKE BİZİZ’

Banu Avar’ın, guncelmeydan.com sitesinde yer alan “Hedef Ülke Biziz!” başlıklı yazısı şöyle:

“Hedef Türkiye’dir.. Kaalu beladan beri bu böyledir! ABD yönetimi, kendi girmek istemediği savaşa Erdoğan hükümetini maşa etmiştir! İşte Güneydoğu yanıyor! Bir gün Akçakale bir gün Reyhanlı patlatılıyor.. Onlarca masum insan ölüyor!

Suriye’ye bağırıp çağıran, ‘Muhaliflere silah da lojistik de vermekle öğünen’ Türkiye’nin yönetimi , kendi topraklarını terör örgütlerine peşkeş çekmiştir!

ÖCALAN, YENİ DÜZENDE ERDOĞAN İLE EŞBAŞKAN

Kuzey Afrika’da başlayan kanlı bahar sınırlarımızın içindedir! Şu iyi bilinsin.. ABD istihbaratı emrindeki tüm terör örgütleri; PKK başta olmak üzere, El Kaide, Taliban, ÖSO, El Nusra ve diğerleri Afganistan’ı, Irak’ı, Libya’yı, Suriye’yi ve son aşamada İran ve Türkiye’yi kana boğmak için hareketlendirilmişlerdir.Yeni ‘düzen’ kurulurken yani PKK tüm bölgedeki diğer terör gruplarıyla güçbirliği yapmakta büyümektedir. Artık PKK siyasi kadroları ve Öcalan, Türkiye’nin atacağı adımlarda Erdoğan ile eş başkandır!

Emperyalizm, tüm bölgeyi uzun vadeli kana bulamak istemektedir.. Planı 1. Dünya Savaşı sırasındaki planla aynıdır, değişmemiştir..

Bu terör dalgası tek merkezli değildir! Tüm paylaşım savaşlarında olduğu gibi, farklı emperyalist güçler bölge üzerinde hesaplaşmakta, birbirleriyle gırtlaklaşmaktadırlar.

ABD Rusya ile görüşmek zorunda kalmıştır.. İngiltere Rusya görüşmesi Soçi’de yapılmıştır. İsrail denetimindeki terör mangaları zaman zaman bunlarla beraber zaman zaman denetimsiz hareketler yapmaktadır…

Erdoğan ve şürekasının, ABD emriyle, Suriye’de, Libya’da desteklediği terör mangaları Türkiye topraklarında cirit atmaktadır.

BÖLGEDE İSTİHBARAT AĞLARI KURULUYOR

Gidin Kilis’e Hatay’a Urfa’ya bakın.. Sokaklarda yerli halktan çok beli silahlı terör mangalarını göreceksiniz! Son aylarda valilik izniyle bölgede Sınır Tanımayan Doktorlar, Save the Children, BM’ye CIA’ye, Soros’a bağlı STK büroları birbiri ardına açılıyor.. Bunlar daha önce Afganistan ve Irak’da olduğu gibi tabelaları arkasında silah, lojistik istihbarat ağlarını kurmakla görevli birimlerdir.

Bölgede onlarca arazi arabası, zırhlı taşıt, jeep peydahlanmıştır. Mayınlı araziden istedikleri gibi girip çıkmaktadırlar ve Türkiye Suriye sınırı fiilen erimiştir.. Tampon bölge Türkiye topraklarında oluşmuş gibidir!

Mülki makamların hiçbir bilgisi olmadan, ABD konsolosluk mensupları, Alman ve İngiliz istihbaratına ait birimler Mersin’den Hatay’a fink atmaktadırlar!

Suriye’den gelmeye devam edenler, Kilis’de Hatay’da, kamplarda ve dışarda örgütlenmeye başlamışlardır… Yeni kamplar kurulmaktadır. Gelenler silahlıdırlar ve yerel halkı tehdit etmektedirler!

Sıcak hava ve sınırın hemen 10-15 km ilerisindeki katliam da ölenler açıkta kalmakta ve salgın hastalık tehdidi başgöstermektedir!
Mülki amirlere yapılan başvurular sonuçsuzdur… Onlar sessiz kalma emri almışlardır.

‘ALLAHU EKBER DİYEREK PATLAMAYI KAYDETMİŞLER’

Ve bugün Reyhanlı kan gölüne dönmüştür.. Sadece analar değil sayın başbakan, halk feryad etmektedir! Kadınlar, Çocuklar yaşlılar Reyhanlı’nın ortasında ölüvermişlerdir.. Onlar ölürken, sınırın öbür tarafında Özgür Katiller Ordusu ‘Allahu Ekber’ diyerek patlamaları kayda çekmişlerdir!

‘MÜBAREK OLSUN ERDOĞAN!’

Mübarek Olsun Erdoğan! Komşu toprakların kanı yetmedi, bak sıra Türkiye’ye geldi.. NBC’ye ‘ Birleşmiş Milletler Barış Gücü gelsin’ demişsin.

Zaten başından beri plan bu değil miydi!? Birçok ülkede bu plan işlemedi mi?!

Sınırlar arasında belgesellerinde hep bu konuyu işlemiştik… Şablonu vermiştik! Hedef coğrafyada, etnik ve mezhep temelinde bölgesel ve yerel çatışmalar çıkarılır.. Derken BM barış gücü, silahlarıyla gelir topraklarınıza oturur! Çatışmalar zamana yayılır.. Analar hiç ağlamadığı kadar ağlatılır!

Tüm bunlar barış ve süreç diyerek yapılır!

Tek çözüm emperyalizme karşı komşu ülkelerle el ele vermek, içeride sağlam mevziler oluşturmaktır!
Gazi paşa 100 yıl önce bu yolla vatan topraklarını ve milleti korumayı başarmış diğer mazlum ulusları da kurtuluşa taşımıştır.
Emperyalizmle işbirliği yapanlar, işleri bittiğinde çöpe atılırlar!

Emperyalizmle savaşanlar 100 yıl önce olduğu gibi muzaffer olacaklar!”

1550340cookie-checkMübarek olsun Erdoğan, komşu kanı yetmedi sıra Türkiye’ye geldi!

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.