MEB’ten Gazze’ye yardım kampanyası

Çelik, birçok kuruluş gibi bakanlığının da bir yardım kampanyası başlattığını bildiren Çelik, “Bir genelge hazırladık. 81 ilin valiliğine gönderdik. Yardım toplamakla ilgili gerekli müsaadeler alındı. Milli eğitim müdürlüklerimizde komisyonlar oluşturulması, okullarda öğrencilere zarflar dağıtılarak yardım toplanmasıyla ilgili olarak bir süreç başlatıldı” diye konuştu. 


Yardım zarflarının içine velilere hitap eden bir mektup konulacağını belirten Çelik, “Şimdiden bu işe katkı sağlayacak öğrencilerimize, velilerimize, öğretmenlere, okul yöneticilerine, valilere, kaymakamlara peşinen teşekkür ediyorum” diye konuştu. 


Çelik, yardımların Başbakanlık’taki bir hesapta toplanacağını bildirirken, toplanan paranın nakdi olarak gönderilmeyeceğini, ihtiyaca göre okul veya hastane yapılacağını anlattı. 


Konuya ilişkin genelgeye göre, yapılan yardımları içeren kapalı zarflar, komisyonlar tarafından açılacak ve 19 Ocak 2009 Pazartesi günü mesai bitimine kadar TC Ziraat Bankası’nın belirtilen hesabına yatırılacak.  

1071970cookie-checkMEB’ten Gazze’ye yardım kampanyası

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.