Meclis adayına, Oxfordlu danışman…

Muhafazakar Partisi Belediye Meclis Adayi A. Bilgin Düven, kızı Şerife’den profesyonel yartım aldığı için kendisini İngiltere’deki meclis adaylarından en şanslısı olarak gördüğünü söyledi.


Seçim bölgesinde yaşayan Türk ve Kürt kökenli seçmenlere, secmen kütüklerine kayıt olarak oy kullanmaları çağrısı yapan Düven, son zamanlarda artan ırkçılık ve yabancı düşmanlığına dikkat çekerek, secimlerde oy kullanarak buna karşı gelinebileceğini söyledi.


Oldukca  heyecanlı olduğu gözlenen Düven, seçim ile ilgili çalışmaların şimdiden başladığını ifade ederek, “Birlik olmamız gerekiyor” dedi.


BAŞARILI AİLE


Gelecekle ilgili planları hakkında şimdilik hedefinin yaklasan seçimlerde meclis üyesi seçilmek olduğunu söyleyen Düven, “Politika alışkanlik yapabilir… Bir kez seçilirsem, sanırım bir kez daha seçilmek isteyebilirim” diye konuştu.


Yaklaşık 30 yıldır Londra’da yaşayan işadamı Bilgin Düven, evli ve 5 cocuk babası. Ailenin büyük kızı Şerife, Oxford Üniversitesi’nde felsefe ve politika eğitimi alıyor. Güney İngiltere eski  yüzme şampiyonu. Ailenin en kücük kızı 7 yaşındaki  Zehra’nın, 3 yaşındayken yaptigi resim, dünya genelinde 20 bin öğrencinin katıldığı ilkokullararası resim yarışmasında birincilik kazanmış. Zehra’nın birincilik kazanan resmi ünlü Aleksander Place’da mozaik olarak sergilendikten sonra 2002 Guinness Rekorlar Kitabı’da yer almış. 

788810cookie-checkMeclis adayına, Oxfordlu danışman…

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.