Mehmet Topuz imzayı attı

Topuz, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda düzenlenen görkemli törende, taraftarın önünde bir kez daha imza attı.
İki sezon önce Brezilyalı yıldız Roberto Carlos için gerçekleştirilen törenin aynısı Mehmet Topuz’a da yapıldı. Topuz, saha içine kurulan platformda Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile birlikte oturdu.

Yıldırım Mehmet Topuz’a bir taraftar liderinin getirdiği üzerinde ”Bir gün herkes Fenerbahçeli olacak” yazılı şapkayı giydirdi. Formasının üzerindeki armayı öperek tribünleri selamlayan Topuz, sarı-lacivert renklerdeki topları tribünlere attı. Topuz’un üzerindeki formada numarası yer almadı.

Mehmet Topuz için düzenlenen töreni yaklaşık 3 bin taraftar tribünlerden izledi.

”Kıskananlar çatlasın” şeklinde tempo tutan taraftarlar, ellerindeki dövizlere yazdıkları yazılarda, sarı-lacivertli ekibin bu transferde karşı karşıya geldiği Beşiktaş’a göndermeler yaptılar.

”BİR İLKE İMZA ATTIK”

Aziz Yıldırım, Mehmet Topuz transferiyle yine bir ilke imza attıklarını ifade etti. Törende yaptığı konuşmada Yıldırım, ”Beşiktaş” dediğinde tribünlerden yükselen yuhalama seslerine ”Hayır” diyerek karşı çıktı.

Süleyman Seba döneminde Beşiktaş ile iyi diyalogları olduğunu, Yıldırım Demirören döneminde son zamanlarda aralarının iyi olduğunu ifade eden Fenerbahçe başkanı, ”Transferin heyecanından dolayı hata yapmış olabilirler, onları da hoşgörüyle karşılıyoruz. Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray, diğer kulüplerimiz Türkiye’nin mihenk taşıdır. Onlardan vazgeçmek olmaz. Birbirimize saygılı olmalıyız. Biz hep saygılı davrandık. Nobre konusunda bizi aradıklarında ilgilenmediğimizi rahat olmalarını söylemiştik. Mehmet ile ilgili konuda fikrimizi öğrenmeleri daha iyi olurdu” diye konuştu.

”ESKİYİ KONUŞMAK İSTEMİYORUM”

Yıldırım’ın konuşmasının ardından söz verilen Mehmet Topuz, çok heyecanlı ve mutlu olduğunu ifade ederek, ”Hayatımın en zor 3 haftasını geçirdim. Eskiyi konuşmak istemiyorum” dedi.

Konuşmasına başlamadan önce taraftarların ”Önce formanı öp, sonra özür dile, bu taraftar seni basacak kalbine” tezahüratıyla karşılaşan, Fenerbahçe ile 4 yıllık sözleşme imzalayan Topuz, ”Şu an çok mutluyum ve heyecanlıyım. Hayatımın en zor 3 haftasını geçirdim, ama eskiyi konuşmak istemiyorum. Fenerbahçe formasını uzun yıllar giymek istiyorum. Şu an en çok ihtiyacım olan şey Fenerbahçe taraftarının bana güveni ve ikincisi tatildir. Fenerbahçe’nin şampiyonluğunda büyük payım olacak, bunu herkes görecektir. Hepinizi çok seviyorum, hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.

724400cookie-checkMehmet Topuz imzayı attı

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.