Mehmet Topuz transferi gece operasyonuyla bitti!

Mehmet Topuz’un yılan hikayesine dönen transferinde son perde! Topuz Kayseri’de camia ve şehrin ileri gelenleri ile toplandı, Beşiktaş’ta oynamak istediğini söyledi.

Kendisine F.Bahçe kapısı gösterildi ve Aziz Yıldırım’la görüşmesi istendi. Topuz’un yanıtı ise “Ben bunu Aziz Yıldırım’a söyleyemem” oldu.

Bu gelişmeler üzerine akşam saatlerinde bir sıcak gelişme daha yaşandı. Aziz Yıldırım özel uçakla Kayseri’ye gitti…

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Mehmet Topuz ile anlaşarak İstanbul’a getirdi. Topuz, Kayseri’de kendisini 3 yıllığına Fenerbahçe’ye bağlayan sözleşmeye imza attı.

Yıldırım ile Topuz’u taşıyan uçak gece 02.20’de İstanbul’a indi. Aziz Yıldırım ve Mehmet Topuz kendilerini bekleyen arabaya binerek havalanından ayrıldılar.

TOPUZ’UN YILDIRIM KORKUSU

Yıldırım’ın devreye girmesinden önce ise Kayseri’de kritik bir toplantı vardı. Antalya’da tatilini yarıda kesen ve Kayseri’ye dönen Mehmet Topuz burada Kayserispor Başkanı Recep Mamur ile Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı ve Kayserispor Onursal Başkanı Mehmet Özhaseki ile bir araya geldi.

Mehmet Topuz’a ait olduğu ifade edilen bağ evinde gerçekleşen ve 4 saat süren toplantıya Kayseri milletvekilleri ile Mehmet Topuz’un akrabalarının da katıldığını ifade eden Yürekli, toplantıdan ilginç bir sonuç çıktığını kaydetti.

-“F.BAHÇE’YLE ANLAŞTIK, YILDIRIM’LA GÖRÜŞ”..

– “GÖRÜŞEMEM”-

Haberde, Mamur ile Özhaseki’nin Topuz’a Fenerbahçe ile anlaşmaya vardıklarını belirterek şu ifadeyi kullandıkları belirtildi;

“F.Bahçe’de oynamak istemiyorsan bunu Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’a kendin net olarak söylemelisin”..

Yürekli’nin belirttiğine göre bu sözler üzerine Mehmet Topuz şu çarpıcı ifadeyle karşılık verdi;

“Ben bunu Aziz Yıldırım’a söyleyemem”..

“BEŞİKTAŞ” DEDİ AMA..

Mehmet Topuz’un toplantıda yine Beşiktaş’ta oynama istediğini ilettiğini kaydeden Yürekli; ancak Mamur ile Özhaseki’nin ise Fenerbahçe’yle anlaştıklarını net olarak ifade ederek, “Artık transferine yön vermek için Fenerbahçe ile anlaşmalısın” dediklerini kaydetti.

İnternethaber

724350cookie-checkMehmet Topuz transferi gece operasyonuyla bitti!

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.