Melekler hem eğlendirdi hem de yardım topladı

Kanser hasta ve yakınlarına yardım amacıyla kurulan Londra Yardım Melekleri, 21 Haziran Cuma akşamı düzenledikleri “Yaza Merhaba Yardım Gecesi”nde hem moral depoladılar hem de yardım topladılar.

21 Haziran Cuma akşamı saat 18-24 arasında Princess Düğün Salonu’nda yapılan etkinlikte İbrahim Özduran, Kerem Ergen, Anıl Göçen ve orkestrasıyla Türk sanat musikisi solisti Neslihan Çakır sahneye çıktı.

Yardım gecesine KKTC Londra Temsilciliği Eğitim ve Kültür Ataşeliğine Gülgün Özçelik, İngiltere Türk Dernekleri Federasyonu Başkanı Jale Özer, Kıbrıs Kanser Hastalarına Yardım Derneği Başkanı Raziye Kocaismail, dernek ve kurum temsilcileri ile toplum üyelerinden oluşan kalabalık bir katılım oldu.

Londra Yardım Melekleri Başkanı Nurten Mehmet, derneğin şimdiye kadar gerçekleştirdiği başarılı etkinliklerle kanser hastaları ve ailelerine el uzattığını söyledi. Derneğin etkinlik geliri ve bağışlarla elde ettiği gelirlerle yardım uzatabildiğini vurgulayan Başkan Mehmet, destekçilere teşekkür etti. Mehmet şöyle konuştu:

“Derneğimiz küçük küçük dokunuşlar yaparak büyük farkındalıklar yaratmaya çalışmıştır. Bu vesileyle başta hepsi birbirinden değerli olan zamanına,emeğine acımadan gönüllü olarak bu yolda benimle yürüyen meleklerim olmak üzere, bu gece yanımızda olamayan fahri başkanımız değerli Dr Teoman Sırrı ve onursal başkanımız Nural Ezel’e ve her etkinliğimizde bizleri yalnız bırakmayan siz kıymetli halkımıza, destek veren sponsorlarımıza, müzisyenlerimize sanatçılarımıza, basın mensuplarımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunarım. Hep birlikte başarracağımız, yüzlerdeki tebessümlere vesile olacağımız daha nice etkinliklerde bir arada olmak ümidiyle iyi eğlenceler dilerim.”

Londra Yardım Melekleri Yönetim Kurulu Üyesi Şenel Mehmet de geceye yaklaşık 230 katılımın olduğunu belirterek, “Bu geceye katılan hasta yakınları da vardı. Onların yalnız olmadıklarını, çağın vebasına karşı hep birlikte mücadele ettiğimizin mesajını da vermiş olduk. Aynı zamanda hepimiz için de moral gecesi de oldu. Henüz gelirimizi hesaplamadık ama hedefimiz Kuzey Kıbrıs’ta Onkoloji Hastanesi Acil Odası’nda tıp aletleri için 6 bin 800 sterlini gerekiyor. Bu miktarı tamamlayarak hafta içinde göndereceğiz” dedi.

2311280cookie-checkMelekler hem eğlendirdi hem de yardım topladı

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.