Memura e-bordro başladı

Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdürlüğü yetkililerinden edinilen bilgiye göre, Ağustos ayı maaş döneminde başlatılan ''Kamu Elektronik Bordro Sistemi (e-Bordro) uygulama ile ''say2000i'' sisteminde maaş hesaplaması yapılan memurlar, bordrolarını belli kriterler girmek suretiyle, internet bağlantısı olan herhangi bir bilgisayardan alabilecekler.


Uygulamadan ilk aşamada, Maliye Bakanlığında çalışan 65 bin 49, Ulaştırma Bakanlığında çalışan bin 627, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığında çalışan 2 bin 477, Sanayi ve Ticaret Bakanlığında çalışan 3 bin 18 memur yararlanacak. 


Yetkililer, diğer bakanlıkların da, yapılacak ikinci bir duyuru ile en kısa zamanda e-Bordro uygulamasına açılacağını bildirdi. 


say2000i sistemi ile Temmuz ayı maaş bilgileri düzenlenen kurumlar arasında, Adalet, Milli Savunma, İçişleri, Dışişleri, Milli Eğitim, Bayındırlık ve İskan, Sağlık, Tarım ve Köyişleri, Enerji ve Tabii Kaynaklar, Kültür ve Turizm, Çevre ve Orman bakanlıkları, Anayasa Mahkemesi, Yargıtay, Danıştay ve Başbakanlık bulunuyor.
 

1064770cookie-checkMemura e-bordro başladı

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.