Mental Aritmetik Olimpiyatları yapılıyor

“IMA Turkey 2013 Mental Aritmetik Olimpiyatları’’nda buluşan çocuklar hem eğleniyor hem de kupa ve madalyalarını kazanıyor!

2 Haziran’ da The Green Park Pendik Hotel’ de gerçekleşecek IMA Turkey 2013 Olimpiyatları’ nda 650 çocuk, matematik oynayarak kupa ve madalyalarını kazanırken aynı zamanda onları bekleyen süpriz eğlenceler ile muhteşem heyecanlar yaşayacak.
17 ülkede, 16 yıldır, onbinlerce çocuğu mental aritmetik ile başarıya götüren IMA, çocukların potansiyellerinin en üst seviyede gerçekleşmesine yaptığı katkılarla, mental aritmetiğin en iddialı markası olarak konumlanıyor. Dünya Abaküs ve Mental Aritmetik Derneği kurucu üyesi olan IMA, yenilikçiliği, kalitesi ve yıllara dayanan deneyimi ile dünyada lider bir marka.
Şu anda dünyadaki tek ‘Formülsüz Mental Aritmetik’ programına sahip olan IMA, çocukların ezbersiz bir şekilde öğrenmesini sağlıyarak, öğrenmeyi hayat boyu kalıcı hale getiriyor.
Yine sadece IMA’ da bulunan ‘Yaratıcı Düşünme Programı’ ile çocuklar, problemi farklı açılardan görebilme, imaj olgusu ile matematik, karmaşanın içinde netliği görebilme şeklinde mantık ve muhakemelerini geliştirirken, hayat boyu kullanacakları harika yetenekler kazanıyor.
İki el abaküs ile sağ ve sol beyni aynı anda çalıştırmayı öğrenen çocuklar, ‘sağ-sol beyin koordinasyonunu’ geliştirerek üst seviye düşünme becerileri elde ediyor. Mental aritmetikte bulunan görme, işitme ve dokunma öğrenme teknikleri ile 3 duyu odağını kullanarak ‘görsel, işitsel ve dokunsal zekalarını’ da geliştirebiliyorlar.
IMA programı ile ‘dikkat ve konsantrasyonlarını’ arttırmayı başararak, başladığı işi bitirebilme ve öğrenmeyi dolayısıyla da gelişmeyi büyük bir kazanım olarak alıyorlar.
IMA çocukları matematiğe sevgi duyuyor, potansiyellerini üst seviyede kullanma şansını yakalıyor ve hayata olan farkındalıklarını arttırıyor. Ayrıca IMA’ dan uluslararası sertifikaları ile mezun oluyorlar.

1076730cookie-checkMental Aritmetik Olimpiyatları yapılıyor

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.