Mercan Dede geliyor

Türkiye doğumlu Dede, daha sonra Montreal’e yerleşerek müzik çalışmalarına orada devam etmeyi seçmişti. Müzisyen ve prodüktor olarak, Doğu’nun ruhani müziği olan Sufi müziği ile Batı’nin güncel seslerini bünyesinde buluşturan ilginç bir karışım oluşturuyor.


2 yıl önceki İngiltere konserinden beri BBC Radyo 3 tarafından verilen Dünya Müzik Ödüllerine 5 kere aday gösterildi ve uluslararası tanınmışlığı daha da arttı.  The Telegraph gazetesinde kendisiyle ilgili yapılan haberde Dede, radikal, gerçek bir yaratıcı ve kendine özgü tarzı olan bir müzisyen” diye tanımlandı.


Dede’nin ‘Su’ adını verdiği konser turu 1 Haziran ‘da Salisbury Festivali ile başlayarak, Bristol ve Brighton’da devam edecek. 4 Haziran da ise Londra’ya The Forum Highgate Road, Kentish Town NW5 adresinde bir konser verecek.


Londra konseri için biletler fiyatları erken alınırsa £17.50, kapıdan alınırsa £19 olarak belirlendi. İlgilenenler www.kazum.co.uk adresindan ya da 07966 452 557 numaralı telefondan bilgi alınabilecek


Türkiye’de doğan Dede, daha sonra Montreal’e yerleşerek müzik çalışmalarına orada devam etmeyi seçmişti. Müzisyen ve prodüktor olarak, Doğu’nun ruhani müziği olan Sufi müziği ile Batı’nin güncel seslerini bünyesinde buluşturan ilginç bir karışım oluşturuyor. 2 yıl önceki İngiltere konserinden beri BBC Radyo 3 tarafından verilen Dünya Müzik Ödüllerine 5 kere aday gösterildi ve uluslararası tanınmışlığı daha da arttı.  The Telegraph gazetesinde kendisiyle ilgili yapılan haberde Dede, radikal, gerçek bir yaratıcı ve kendine özgü tarzı olan bir müzisyen” diye tanımlandı.


Dede’nin ‘Su’ adını verdiği konser turu 1 Haziran ‘da Salisbury Festivali ile başlayarak, Bristol ve Brighton’da devam edecek. 4 Haziran da ise Londra’ya The Forum Highgate Road, Kentish Town NW5 adresinde bir konser verecek. Londra konseri için biletler fiyatları erken alınırsa £17.50, kapıdan alınırsa £19 olarak belirlendi. İlgilenenler www.kazum.co.uk adresindan ya da 07966 452 557 numaralı telefondan bilgi alabilirler

780980cookie-checkMercan Dede geliyor

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.