Mevsimlerim nerede

Bu kocaman bahar mevsiminin içinde nereye saklanıyor hiç hissettirmeden anlamıyorum.Ben çocukken bahar upuzun olur burunlarımız tatli tatli kasinirdi.Bahar ılıklığı yasanir etraf çiçek kokardi.İnce merserize hırkalarımızı alır öyle çıkardık dışarıya. Baharlık pabuçlarımız olurdu.Tam 3 ay sürerdi.Bahar meyveleri turfanda denilirdi.Yaza hazırlık meyveleri.Akşamları güzel olurdu o ılıklık.Baharı da kirlettik.Yalan söylüyor artık o da.Kışı koynunda saklıyor,yapmazdı.

Çok açık kıyafetler.Eskinin vamp kadın tabir edilen ve ikinci sınıf muamelesi gören giyim tarzı şimdi revaçta.(sözüm meclisten dışarı).Sosyete başka bir gezegen gibi.Kıyafetler Dünya starlarına taş çıkartir.Biz mayolu poz vermezdik basina mesela,simdi twetter yazlikta çekilen bikinili mayolu hanimlarin fotograflariyla senleniyor.

Televizyonlar fakirlesti ,program yapmak için onlara para vermek gerekiyor.Paraniz varsa,konusmayi biliyorsaniz televizyoncusunuz artik.Kolaylasmis.

Kediler istanbul’u meskentuttu.bir kedi sevgisidir gidiyor.Aslinda biz onlarin alanlarina girdik.Genisledik,yayildik.Istanbul sinirlarini büyüttük.Ortaçagda kediler din adamlari tarafindan yakilmis.Ve fareler çogalmis.Veba çok can almis.O günden sonra kedilerin kiymeti anlasilmis.Kedi besleyenlere kizmayin.Sesinizi çikartmayin oturun.Çok lüks bir sitede farenin pesinden kovalayan kedi gördüm.Yani fare lüksten anlamaz,degilmi ki altta kanalizasyon var.O halde yasasin kediler.

Muhtesem yüzyil bitmesin istiyorum.Bu dizi bu güne benziyor..Bütün kadinlar Hürrem,Bütün erkekler Süleyman.Digerleri,zaten ötekiler.Mutlu günler dilerim.

763650cookie-checkMevsimlerim nerede

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.