Michael Jackson’ın Londra’da bir Türk’ün malikanesini kiralamıştı

Ertosun ailesi, İngiltere’de yaşlı ve engellilere bakımevi olarak hizmet veren Excelcare firmasının kurucusu ve sahibi.

İngiltere ve Galler’de 33 merkezi bulunan 1700 yatak kapasiteli şirket ülkede bu alanda faaliyet gösteren 10’uncu büyük organizasyon olarak dikkat çekiyor. Excelcare’in daha önce eski Başbakan Tony Blair’in İşçi Partisi’ne usulsüz bağışlar ve hesap defterlerinde usulsüzlükler nedeniyle soruşturma geçirdiği de biliniyor.

Türk ailenin 6.6 milyon sterline aldığı iki bin 415 metrekarelik Foxbury Manor’un şu anki piyasa değeri 15 milyon sterlin.

JACKSON 2010’A KADAR KALACAKTI

İlk konserini 8 Haziran’da vermeyi planlayan Jackson, yardımcılarını Londra’ya göndererek konser salonu yakınlarında bir ev bulmalarını istemişti.

Ekip Londra’nın güneydoğusunda bulunan ve bir Türk ailesine ait olan 28 odalı Foxbury Manor malikanesi seçmişti. 1875’de dönemin İngiltere Kraliçesi Victoria’nın gözde mimarı David Brandon tarafından yapılan malikanenin bodrum katında bir sinema salonu bulunuyor.

Jackson’ın özel bir göle sahip olan 15 milyon sterlin değerindeki Foxbury Manor’u özel havuz, özel sinema ve son teknoloji alarm sistemi nedeniyle tercih ettiği belirtilmişti.

Ertosun ailesinin Michael Jackson ile imzaladığı kontratta evde tadilat yapılmasını yasakladığı sadece bazı odaların duvar kağıtlarını değiştirmesine izin verdiği basına yansıdı.

BİLET PARALARI GERİ İSTENİYOR

‘Thriller’ ve ‘Billie Jean’ hitleriyle olay yaratan Michael Jackson, hayata veda ederken Londra konserlerini sabırsızlıkla bekleyen hayranları bir yandan tanesine ortalama 70 pound ödedikleri biletlerin parasını geri almak için yapım şirketini telefon yağmuruna tutuyor.

Diğer yandan da sanatçının CD’lerini almak için müzik marketlere akın ediyor.

1494590cookie-checkMichael Jackson’ın Londra’da bir Türk’ün malikanesini kiralamıştı

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.