Miss Peace of the World’a İngiltere desteği

Güzellik yarışmasının ünlü organizatörü Süha Özgermi, ‘Dünyanın her tarafında çatışmaların olduğu bir dönemde, barışa susamış durumdayız. Dünyanın her yanından güzeller birer barış meleği olarak bu yarışmada yer alacaktır’ dedi.



Miss Peace of the World bu yıl İzmir’da yapılacak. Ünlü organizatör Süha Özgermi’nin organize ettiği uluslararsı güzellik yarışması dünyanın her yanından katılacak güzellerin katılımı ile gerçekleştirilecek. 12-24 Eylül 2004  tarihleri arasında yer alacak  yarışmanın final gecesi 24 Eylülde İzmir Fuar Kongre Merkezinde yapılacak. 


 Miss Peace of the World 2004  güzellik yarışmasına İngiltere’den katılmak isteyen güzeller euroturks aracılığı ile başvuruda bulunabilirler. Adayların İzmire gidiş dünüş uçak biletleri ve konaklama masrafları karşılanacaktır.


Euroturks yöneticileri yarışmanın 17-26 yaş arasında yer alan ve Britanya vatandaşı olan tüm genç kızlara açık olduğunu belirtiyorlar. Daha fazla bilgi ve başvuru için www.euroturks.com web sitesi ziyaret edilebilir veya [email protected] adresinden  bilgi alınabilir.  Son başvuru tarihi ise 10 Ağustos 2004 olarak saptandı.

674850cookie-checkMiss Peace of the World’a İngiltere desteği

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.