Mümin Sekman’dan “başarı kampı”

“Araştırmalar gösteriyor ki, insanların hayatları üzerine sağlıklı karar alabilmek için, gündelik çevrelerinin dışına çıkması gerekir. Sadece tatil eğlencesi için değil, kendi hayatını objektif olarak gözlemlemek için de gündelik rutinin dışına çıkmak gerekir” diyen Sekman, başarı kampı konseptinin çıkış noktasını şöyle anlattı:

“ Büyük şehrin yoğun, rutin ve hızlı hayatının içindeyken, kendi hayat akışımızı duru gözlerle göremiyoruz. Kendi hayatımıza dışarından bakmak, seçimlerimizi gözden geçirmek, kariyer koordinatlarını yeniden tanımlamak için bir soyutlanma ortamı oluşturmak istedik. Başarı kampı, kendimizi ve kariyerimize konsantre bakış sağlayacak. İki gün boyunca, başarmak ve yaşamak sanatı üzerine, düşünüp, konuşacağız. Hayat lâbirentimizin, krokisini inceleyeceğiz. Hayatımızı yenilemek için, yeni bakış açıları kazanmaya çalışacağız. İlk gün başarı kavramı üzerine konuşacağız, ikinci gün bireysel başarı planları yapacağız. Öğretim değil, keşif diliyle konuşacağız. Giderken kafamızda sorular olacak, dönerken de bazı cevaplar. ”

Başarı kampına sadece 20 kişi kabul edilecek. Katılacak kişiler, kendilerini tanıtan bir yazı ile başvuracak. Sonuçlar 15 Eylül gibi açıklanacak.

Antalya Olimpos yakınlarındaki Adrasan’daki Onuncu Köy Otelinde yapılacak olan kamp, iki gün sürecek. Başarı üzerine, toplam 8 saatlik eğitim ve workshop yapılacak.

Ayrıntılı bilgi için www.kigem.com

741920cookie-checkMümin Sekman’dan “başarı kampı”

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.