Modada ‘Barrus’ rüzgarı esecek

Barrus’un basın ve halkla ilişkiler danışmanı Nilgün Canver’in düzenlediği basın toplantısına Barrus’un UK temsilcisi Zeynep Ober de katıldı.
Fotoğraf: Çiğdem Seçen

Tasarımcılar Neslişah Yılmaz ve Nur Çağlayan nın çizgilerinin hayata geçeceği defile, takipçileri ve moda dünyası ile buluşacak Türkiye’nin tanınmış mankeni, Özlem Katipoğlu Barrus adına Defile ye katılacağı açıklandı.

Barrus CEO Volkan Hidayetoğlu, baş tasarımcı Neslişah Yılmaz, co-tasarımcı Nur Çağlayan ve Barrus Londra Ortağı Zeynep Ober, 14 Aralık, Pazartesi akşamı Ishtar Restaurant’ta Londra Moda Haftası öncesi projelerini ve dünyada ilk olan moda tasarımlarını basınla paylaştı.

BARRUS BASIN BİLDİRİSİ

Barus’un basın bildirisi de aynen şöyle:

“Barrus, CEO Volkan Hidayetoğlu, Baş Tasarımcı Neslişah Yılmaz ve Marka Yöneticisi Nur Çağlayan’dan oluşan çekirdek ekibi ile Nişantaşı’nın kalbinde lüks bir butikte kendi tasarımlarını hayata geçirmek için kuruldu.

Barrus, sofistike, kendine güvenen, elegan ve sessiz bir cazibeye sahip Barrus kadınını kendisi gibi eşsiz tasarımlarla buluşturmak için çıktığı yolda, doğduğu toprakların binlerce yıllık kültürel mirasının ögelerini global moda formlarında, her milletten Barrus kadınına ulaştırmak için ilk adımlarını Ebru sanatını tasarımlarına uygulayarak attı. İngiltere Kraliçesi dahil her şahit olanı kendisine hayran bırakan Ebru sanatının tekrarlanamayan desenleri, eşi bulunmaz Barrus kadınının aradığı tasarımlarla buluştu ve Barrus kısa zamanda Türkiye’de fenomen haline geldi.

Barrus, uluslararası lüks marka projelerindeki deneyimini kendisine sunan CEO’su Volkan Hidayetoğlu ve özgün tasarımlarını dünyanın metropol kadını ile tanıştırma vizyonuna baştan beri sahip olan ödüllü Baş Tasarımcısı Neslişah Yılmaz’ın ortak hayali olan global ama Türk bir marka yolunda üs olarak kendisini Londra’yı seçti ve İngiltere Temsilcisi, deneyimli moda insanı Zeynep Ober Dervişoğlu ile birlikte yoğun bir çalışmanın sonucunda Londra Moda Haftası’na kabul edilerek yapacağı 2016 Sonbahar-Kış Koleksiyonu defilesinin hazırlıklarına son hızla başladı.

Bu hazırlıklar kapsamında Barrus, British Vogue ve Londra Moda Haftası’nın ünlü fotoğrafçısı Simon Armstrong ile birlikte London Eye’da keyifli bir fotoğraf çekimi gerçekleştirdi.

Barrus, Londra’nın seçkin butiklerinde tasarımlarını İngiliz Barrus kadını ile buluştururken çeşitli İngiliz ünlülerinin de gardroplarında Noel ve Yılbaşı etkinliklerinde şıklıklarını eşsiz bir seviyeye taşımak için yerini aldı.”

855920cookie-checkModada ‘Barrus’ rüzgarı esecek

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.