‘Mondragon’u da biz aldık ama..!’

Bir futbolcunun bonservisini almanın o transferin tamamen bittiği anlamına gelmediğini savunan Yıldırım Demirören, “Biz de zamanında Mondragon’un bonservisini almıştık, ancak Mondragon Galatasaray’da oynamaya devam etti” dedi.

Hürriyet Gazetesi’nde yer alan habere göre Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, Mehmet Topuz’un siyah beyazlı kulüpte forma giymek istediğini belirterek, Kayserispor’dan bu transferle ilgili anlayış beklediğini söyledi. BJK TV’ye açıklamalarda bulunan Demirören, futbolcunun, istediği takımda forma giymeye hakkının olduğunu vurgulayarak, “Bir futbolcunun bonservisini almak, o transferin tamamen bittiği anlamına gelmez. Çünkü futbolcu bir eşya değildir. İstediği takımda oynamaya hakkı var” dedi.

Kendilerinin 2002 yılında Mondragon’un bonservisini Metz Kulübü’nden almalarına rağmen Kolombiyalı kalecinin Galatasaray’da kaldığını hatırlatan Demirören, “Biz Mondragon’un bonservisini almıştık, ancak Mondragon G.Saray’da oynamaya devam etti. Ayrıca, bu sezon Aydın Karabulut’un da bonservisini Bursaspor’a vermiştik ancak, Aydın Beşiktaş’ta kaldı. Bir futbolcunun bonservisini almak, futbolcunun tamamen alındığı anlamına gelmez” diye konuştu.

Fenerbahçe’nin bonservisini aldığı Mehmet Topuz’un gönlünün Beşiktaş’ta olduğunu tekrarlayan Demirören, şöyle devam etti: “Mehmet Topuz 2 gündür kendi başına. Kendi isteğiyle Beşiktaşlı olduğunu, Beşiktaş’ta doğduğunu ve Beşiktaş’ta devam etmek istediğini söyledi. Artık Kayserispor’un anlayış göstermesi lazım. Mehmet Topuz’un dönüşü yok. Bizim de dönüşümüz yok. Bu iş nereye giderse gider ama Mehmet Topuz Beşiktaşlı ve Beşiktaş’ta kalacak.”

spor3

724280cookie-check‘Mondragon’u da biz aldık ama..!’

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.