MostArt’da şifa teknikleri

İlk toplantıda modern yaşamla başa cıkabilmek için yapılması gerekenler ve stresin hayatımızdaki yerine değinen Alternatif terapi uzmanı Ülkü Coşkun katılımcılara kinesiöloji teknikleri hakkında bilgiler vermişti.

Katılımcılarında uygulamaları deneyimlediği toplantıda ayrıca bedenin enerjisini arttırmak, beden testinin nasıl yapılacağı gibi sorulara da yanıtlanmıştı.

Alternatif terapi uzmanı Ülkü Çoşkun ikinci toplantının konularını da şöyle anlattı:

“Hayatımızı yönlendiren programlar. Bilginin bu kadar kolay ulaşılır durumda olduğu ve herkesin aslında ne yapılması gerektiğini çok iyi bildiği halde neden hastalıklar ve sorunlar yaşandığı ve programlarımızın değiştirilmesi için neler yapılması gerektiğine değinilecektir. Ayrıca ‘şifa çalışmaları nelerdir’ ve ‘hangi uygulama nasıl etki eder’ konularında da bilgi verilecektir. Bu şifa tekniklerinden bazıları reiki, tune şifası, access bars, kinesiöloji, theta şifası…”

Coşkun hemşirelik eğitiminin ardından reiki ile şifa çalışmalarına başladığını belirterek şifacılıkla ilgili bir çok kurs ve seminere katıldığını sözlerine ekledi.

Ayrıntılı bilgiler şöyle:
Adres: 86 Stoke Newington High street, N16 7PA London
Katılım ücreti: £5
İletişim: 07958 598 761, [email protected] ya da Ülkü Coşkun: 07922 264 690

851490cookie-checkMostArt’da şifa teknikleri

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.