İmparator’a yakışmayacak ceza yolda

Galatasaray-Mersin İdman Yurdu maçında hakemlere yönelik sözleri ve davranışları nedeniyle tribüne gönderilen Fatih Terim’in asgari 5 maç ceza alacağı öğrenildi.

Galatasaray-Mersin İdman Yurdu maçında hakemlere yönelik sözleri ve davranışları nedeniyle tribüne gönderilen Fatih Terim’in asgari 5 maç ceza alacağı öğrenildi. Son 1 yıl içinde 2 ayrı sabıkası bulunan Terim’in, Fenerbahçe ile yapılacak derbi karşılaşmasında yedek kulübesinde bulunma ihtimalinin çok zayıf olduğu bildirildi.

Hakem Süleyman Abay’ın verdiği kararlara büyük tepki gösteren Terim’in, 4. hakem Ali Palabıyık ve temsilci İbrahim İçer’e yönelik sözleri nedeni ile tribüne gönderildiği raporlarda belirtildi. Terim’in daha önce hem “hakaret”, hem de “sportmenliğe aykırı” eylemlerden dolayı 2 ayrı cezası bulunduğu için, “sabıkalı” duruma düştüğü ve katmerli cezaya çarptırılacağı belirtildi. İkinci yarıyı tribünden izleyen Terim’in, dünkü eyleminden dolayı en az 3 maç ceza alacağı ifade edildi. Terim bu kez küfürden ya da sportmenliğe aykırı davranıştan ceza alsa bile, her iki eylemden dolayı vukuatı bulunduğu için önceki cezaları da devreye girecek.

Bilindiği gibi geçen sezon Terim, hakem Tolga Özkalfa’ya küfretttiği için 3 maç ceza almış, bunun 1 maçını çekmiş, 2 maç ise ertelenmişti. Geçen ay ise Orduspor maçında hakem Serkan Çınar’a yönelik sportmenliğe aykırı davranıştan dolayı 3 maç cezaya çarptırılmıştı.

Öte yandan dün tribüne gönderilen Hasan Şaş’ın da yine sabıkalı olması nedeni ile en az 3 maç ceza alacağı kaydedildi.

Ümit Davala’ya da asgari 2 maç ceza verileceği öğrenildi.

Karşılaşmanın son dakikalarında bazı taraftarların sahaya girmesi nedeni ile Sarı-Kırmızı ekibin Disiplin Kurulu’na gönderileceği vurgulandı. Bu nedenle Galatasaray’a 1 maç seyircisiz oynama ya da ağır para cezası geleceği bildirildi. (Başlık dışında HTSPOR / ATİLLA TÜRKER)

1378530cookie-checkİmparator’a yakışmayacak ceza yolda

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.