MÜSİAD İngiltere’de yeniden yapılanıyor

Başkent Londra’da MÜSİAD Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi İşadamı Remzi Gür öncülüğünde toplanan işadamları yeni yol haritasını belirledi. MÜSİAD İngiltere Şubesinin yeni başkanı uzun yıllardır İngiltere’de eğitim ve yazılım üzerine çalışmalar yürüten Intech Centre firmasının Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Yılmaz seçildi.

Londra’nın önde gelen işadamları ile yemekli toplantıda bir araya gelen MÜSİAD Genel Merkez Yönetim Kurulu üyesi Remzi Gür yaptığı konuşmada MÜSİAD’ın Türkiye içinde ve dışında çok önemli bir misyonunun bulunduğunu belirtti.

İşadamı Gür konuşmasında Londra’da MÜSİAD’ın güçlü olması gerektiği ve MÜSİAD Londra şubesinin şemsiye bir sivil toplum hareketi olacağına inandığını ifade etti. Gür ayrıca Londra’da uzun yıllar çalışan bir işadamı olarak hem MÜSİAD şubesinin üyelerine hemde tüm Londralı Türk işadamlarına kapısının her zaman açık olduğunu belirtti.

Farklı sektörlerden işadamlarının bir araya geldiği özel toplantıda Müsiad İngiltere’in yeniden yapılanması için izlenecek yol haritası da belirlendi. Daha önce Müsiad İngiltere başkanlığını geçici olarak yürüten Aslan Ağanoğlu görevini Uğur Yılmaz’a devrederken yakın zaman içinde İşadamı Yılmaz’ın yönetimini kuracağı ve resmi açıklamanın yapılacağı açıklandı.

MÜSİAD İngiltere şubesinin yeni başkanı Uğur Yılmaz’da yaptığı açıklamada vizyon sahibi yeni yüzlerden oluşan çok dinamik bir yönetim kuracaklarını ve dürüst iş ahlakına sahip insanlar ile geniş bir iş networkü oluşturacaklarını söyledi.

Toplantı sonrasında işadamları birlik ve beraberlik fotoğrafı çektirdi.

855750cookie-checkMÜSİAD İngiltere’de yeniden yapılanıyor

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.