MTV’nin yıldızı Al Gore oldu

“Küresel Isınma” üzerine çektiği belgesel filmden sonra aydınlar ve çevreciler arasında tartışılmaz bir yere oturan eski Başkan Clinton’un yardımcısı Al Gore, bu kez MTV ödül dağıtımında genç izleyicilerin gönlünü çeldi.

Al Gore, onur konuğu olarak çağrılı olduğu MTV müzik kanalının 2006 ödül dağıtım töreninde, sahneye çıkıp sahip olduğı konuşma sanatı yeteneğini son kertesinde kullandı, böylece milyonlarca izleyici olan MTV kitlesine seslendi.

“Buraya gelmeye hiç niyetim yoktu,” diye konuşmasına başlayan Al Gore, “MTV beni  Justin Timberlake’in seksi sırtını dinlemeye çağırması yetti…” açıklamasıyla ekran başındakileri ve salondaki konukları kahkahaya boğan Gore, daha sonra sözü çevirip küresel ısınma sorununa getirdi.

Uydu ile dünyaya yayın yapan MTV’nin sadece ABD’de günlük 40 milyon civarında izleyicisi bulunuyor. MTV her yıl pop müzik alanında ödül dağıtıyor. Al Gore’un katıldığı New York’da düzenlenen MTV gecesinde bu yılın ödüllerini alan pop sanatçıları arasında Shakira da vardı. Justin Timberlake’ın “Sexy Back” adlı son çalışması da bu yılın dikkati çeken albümleri arasındaydı.

 

1135730cookie-checkMTV’nin yıldızı Al Gore oldu

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.