Murat Belge konferansa geliyor

The Association for the Study of Ethnicity and Nationalism (ASEN) tarafından organize edilen konferans 24 Nisan Günü saat 17.45 – 20.00 arasında LSE’de D302 nolu toplantı salonunda yapılacak…


LSE’den Prof. Dr. John Breuilly’in başkanlık yapacağı toplantıda Belge’nin yanısıra Birkbeck College’den Prof. Dr. Sami Zubaida ve ODTÜ’den Prof. Mesut Yeğen konuşmacı olarak yer alacak.


ASEN’den yapılan açıklamada salonun küçük olması nedeniyle toplantıyı kaçırmak istemeyen izleyicilerin erken gelmesi istendi. Ayrıca ayrıntılı bilgi için aşağıdaki isimlere başvurulmasını istedi:


Güney Yıldız 07894347170  [email protected]
Alev Yaman 07966576185  [email protected]


MURAT BELGE?


Murat Belge, 1943 yılında Ankara’da doğdu. 1966’da İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü’nü bitirdi. Aynı bölümde asistanlık ve doktora yaparak 1980’de doçent oldu. 1981’de YÖK’ü protesto ederek üniversiteden ayrıldı.


Halkın Dostları ve Birikim dergilerinin kurucuları arasında yer aldı. Demokrat ve Cumhuriyet gazetelerinde yazdı. Yeni Gündem dergisinin ve İletişim Yayınları’nın Genel Yayın Yönetmenliği’ni üstlendi. Helsinki Yurttaşlar Derneği’nin uluslar arası başkanlığını da yapan Belge, Halen Bilgi Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi’nde Karşılaştırmalı Edebiyat Bölümü’nde öğretim üyesidir. Halen Radikal gazetesinde de köşe yazarlığı yapıyor.

801750cookie-checkMurat Belge konferansa geliyor

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.