Murat Göğebakan vefat etti

Murat Göğebakan 9 Ekim 1968 tarihinde Adana’da dünyaya geldi. Anne ve babası Almanya’da çalıştığından dolayı Almanya-Türkiye arasında bir çocuukluk geçirmek zorunda kalan Murat Göğebakan ilk, orta ve lise öğrenimini Adana’da tamamladı.

Daha sonra 1986 yılında Hacettepe Ankara Devlet konservaturarı’na giren Murat Göğebakan eğitimini tamamlamasının ardından Çukurova Üniversitesi’nde öğretim görevlisi olarak görev yaptı. Murat Göğebakan bu yıllarda Dergah eğitimi aldı, gitar dersleri verdi ve bar çalışmaları yaptı. 1995 yılına kadar Adana’da yaşayan Murat Göğebakan ilk evliliğini genç yaşlarda yaptı ve bu evlilikten Bülent isminde bir çocuğu oldu.

1995 yılının ardından İstanbul’a gelen Murat Göğebakan burada hayallerini gerçekleştirmek adına bir albüm çıkarmak için mücadele etti. Onlarca zorluğa rağmen Murat Göğebakan “Ben Sana Aşık Oldum” isimli albümünü çıkarmayı başardı ve büyük bir çıkış yapmayı başardı. Murat Göğebakan Kral Tv Müzik Ödülleri’nde “Yılın Şarkısı”, “En İyi Söz”, “En İyi Rock” ve “En İyi Çıkış Yapan” kategorilerinde aday gösterildi. “En İyi Çıkış Yapan Erkek Sanatçı” ödülünü kazandı.

719850cookie-checkMurat Göğebakan vefat etti

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.