Muslukçulardan, Fransızlara davet

Paris’te bir basın konferansı düzenleyen Polonyalı muslukçular sinevizyon gösterisinde de bulundu. Gösterimde Polonyalı bir muslukçu  Fransızlara “Beni arıyorsanız hala Polonya’dayım “diye seslendi.  

Polonya’nın Paris’teki turizm ofisinden Elzbieta Janek, ‘Polonyalılar referandumdan sorumlu tutulmaktan bıktı. En iyi cevabın mizah olduğuna karar verdik. Bizim işimiz insanları Polonya’ya gelmeye teşvik etmek, bu da tansiyonu düşürmek ve Fransızlara her zaman kapımızın açık olduğunu göstermek için en iyi yol’ dedi.  
 
MANKENDEN MUSLUKÇU

29 Mayıs’ta Fransa’da AB anayasasıyla ilgili referandumdan ‘hayır’ çıkmasının sorumlusu gösterilen ‘Polonyalı muslukçular’, Polonyalı turizmciler tarafından kampanya konusu yapılmıştı.
 
Elinde su boruları ve alet edevat ile görüntülenmiş sarışın yakışıklı bir erkek mankenin bulunduğu sinevızyon gösteriminde, Polonyalılar, Fransız turistleri ülkelerine davet ederken Polonya Turizm Bürosu’nun internet sitesinde de yer alan posterde de, “Ben Polonya’da yaşıyorum, siz de gelin” sloganıyla dostane mesaj verildi.

1110010cookie-checkMuslukçulardan, Fransızlara davet

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.