Mustafa Kamil ‘Yılın Girişimcisi’ oldu

Londra Grosvenor House’da geçtiğimiz Salı günü yapılan ödül töreninde ‘Yılın Girişimcisi’ ödülüne layık görüldüğünü öğrenen Kamil, ‘Böyle bir ödülün finalistleri arasına girebilmek ve sonuçta da bu ödülü kazanmak benim ve şirketim için büyük bir onurdur’ dedi.


Sponsorluğu Orange telefon şirketi tarafından yapılan ödül törenine gölge maliye bakanı George Osborne MP, Sir John Harvey-Jones, Dianne Thompson, Lord Edward George, Lord McNally, Lord Kalms, Ed Balls MP ve Mark Boland gibi yüzlerce ünlü de katıldı.


Ödül töreninde bir konuşma yapan MP George Osborne, finale kalan tüm işadamlarını kutlayarak, ödüllerin iş dünyasına yararlı olması dileklerinde bulundu.


Orange Britanya başkan yardımcısı Alastair Macleod de yaptığı konuşmada, ödüle layık görülen tüm başarılı işadamlarının geleceğe pozitif bakan, işlerine sadık ve her zaman aktif olduklarını ifade ederek hepsini teker teker kutladı.


Business Awards genel müdürü Adrian Tripp ise, tüm finalistlerle ödüle layık görülenlerin ortaya koydukları performanstan oldukça etkilendiklerini belirtti.


National Business Awards’a aday olan tüm kurumların yıllık gelirleri £165 milyara denk gelirken, bu kurumların yıllık kârları da £26 milyar ve çalıştırdıkları işçi sayısı da 1 milyonun üzerinde bulunuyor. (Londra Gazete)

785130cookie-checkMustafa Kamil ‘Yılın Girişimcisi’ oldu

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.