“Muta nikahı gündeme gelebilir”

Partisinin il başkanları ile bir araya gelen Erdoğan,”Önümüzdeki süreçte paralel yapın akla hayale gelmedik ahlaksızlıklarla saldırabilir ve seçim günü sandıklara sahip çıkın” dedi.

Yeni Şafak’tan İlhan Toprak’ın haberine göre Başbakan Erdoğan teşkilatını uyardı. AKP Genel Merkezinde İl başkanları ile bir araya gelen Erdoğan, teşkilatını önümüzdeki süreçte “paralel yapının akla hayale gelmedik ahlaksızlıklarla saldırabileceği” iddiasında bulunarak bu konuda uyanık olmaya çağırdı.

Seçim hazırlıkları konusuna da değinen Erdoğan, sandıklara sahip çıkılmasını istedi. Erdoğan, ‘Seçimler yaklaştıkça bu paralel yapı per türlü ahlaksızlığı göze aldı. Bunlar yakında görüntü servislerine başlayabilirler. Partimizin ve hükümetimizin başarılarını gölgelemek için her türlü seviyesiz akıl ve izandan yoksun çirkinliklere tevessül edebilirler’ dediği öğrenildi.

BENİMLE İLGİLİ MUTA NİKAHI GÜNDEME GELEBİLİR

Aynı kapalı oturumla ilgili Sözcü Gazetesi’nden Veli Toprak’ın haberine göre ise Erdoğan toplantıda şunları söyledi: “Benimle ilgili muta işini gündeme getirebilirler. Bunlardan her şey beklenir. İran’a gittiğimde ikisinde eşim, diğerinde kızım vardı. Bunlar her türlü ahlaksızlığı gündeme getirebilirler.”

Muta nikahı nedir?

Muta nikahı daha çok İran’da görülür. Bu nikahla bir erkek, rızası olan bir kadınla, ücret karşılığında belirli bir süreliğine cinsel olarak birlikte olmak üzere evlendirilir.

AHLAK DÜŞMANLARINI REZİL EDİN

Erdoğan’ın ‘her akşam sosyal medya aracılığıyla montajlı kasetlerin tedavüle sokulduğunu’ söyleyerek ‘Bunlar oylarımızı düşürüp AK Parti’yi saf dışı etme gayretindeler. Hepiniz sesinizi yükseltin. Ahlak düşmanı bu kesimleri rezil edin’ dediği öğrenildi. ‘Paralel yapının’ kapı kapı dolaşarak AKP ve kendisi hakkında dezenformasyon yaptığını söyleyen Erdoğan’ın, ‘Bu ablaların yaptığı dezenformasyonu yıkın. AK Parti’yi kötüleyenlere projelerimizi anlatın’ ifadelerini kullandığı kaydedildi.

SANDIKLARA SAHİP ÇIKIN

Erdoğan, 30 Mart seçimlerinin önemine dikkat çekerek, sandıkların güvence altına alınması gerektiğini belirtti. Seçimlerde 3 ana kademe, 3 kadın kolları ve 3 gençlik kollarından oluşturulacak sandık görevlilerine iyi eğitim verilmesini isteyen Erdoğan, ‘Sandıklarada sahip çıkalım. Tüm arkadaşlarımız seçim verme saatinden önce görevlerinin başlarında bulunsunlar. Her türlü olayı mutlaka tutanakla kayıt altına alsınlar. Görevli arkadaşlarımız oy sayma işlemlerini de büyük bir titizlikle gerçekleştirsinler. Buradaki sonuçları tam olarak kayıt altına alıp tutanakları imzalatsınlar. İtirazlarda ilk olarak o tutanaklar incelenir’ dediği belirtildi.

OY ORANI YÜZDE 45-50 BANDINDA

Son kamuoyu araştırmalarını da teşkilatları ile paylaşan Erdoğan, ‘Oy oranlarımız yüzde 45-50 bandındadır. Milletimizin AK Parti’ye teveccühünü hiçbir komplo, hiçbir kumpas değiştirememektedir. Bunların yaptıkları montaj, dublaj kayıtları ellerinde patlamıştır’ şeklinde konuştuğu kaydedildi. Başbakan Erdoğan yerel seçimlerde büyükşehirlerin kahir ekserisinde AK Parti’nin üstün olduğunu iddia ederek teşkilata şunları aktardı: ‘Ankara ve İstanbul’da sorun yok. Bu iki büyükşehirimiz AK Parti belediyeceliğiyle yola devam edecekler. İzmir’de başa baş gidiyoruz. Diyarbakır’da oylarımızı arttırdık’ ifadelerini kullandığı öğrenildi.

1412270cookie-check“Muta nikahı gündeme gelebilir”

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.