Müziğin en iyileri ödüllendirildi

İsimlerini Güney Afrikalı bir futbol kulubünden alan Leeds’li grup Kaiser Chiefs (yanda) , En İyi İngiliz Grup, En İyi İngiliz Canlı Performansı, En İyi İngiliz Rock Performansı dallarında ödül aldı.


Coldplay, James Blunt ve Greenday ise gecede ikişer ödül aldı. En İyi Uluslararası Grup ve En İyi Uluslararası Albüm ödüllerini Greenday, En İyi Pop Performansı ve En İyi İngiliz Erkek Şarkıcı ödülülerini ise James Blunt aldı.
 
MADONNA HEM ÖDÜL VERDİ, HEM ÖDÜL ALDI


Coldplay grubuna ödüllerini Madonna verdi. Törene yönetmen eşi Guy Ritchie ile katılan Madonna da gecede aday olduğu tek dalda ödüle layık görüldü.
 
Madonna törende yaptığı konuşmada, “teşekkürler. En İyi Uluslararası Kadın Şarkıcı, bu ironik bir durum. Ben ABD’li bir şarkıcıyım. Ama bu albümde İngiliz bir sanatçının benden çok emeği var” dedi.
 
KORUMALARI DA İLGİ GÖRDÜ
 
Üç dalda Grammy alan ABD’li hiphop şarkıcısı Kayne West’in Brit ödül törenine gelişinde yanındaki korumaları kendisinden daha fazla ilgi gördü. Kanye West, En İyi Uluslararası Erkek Şarkıcı ödülünü aldı.
 
Törende ödül veren Paris Hilton, geceye bir gün önce Londra Moda Haftası kapsamında modacı McDonald’ın defilesinde giydiği elbiseyle geldi.

788190cookie-checkMüziğin en iyileri ödüllendirildi

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.