NATO’ya hayır!

Bugünler de iki ülke 27 ve 28. üye olarak NATO zirvesine katılacakmış. Onlar o katılım anlaşmasını imzalarken, dışarıda da protestolar olacaktır.

NATO ülkemize mutluluk değil, acıyı getirmiştir. NATO üyesi olan ülkemizde Gladio örgütlenmesi henüz çözülmüş ve sorgulanmış değildir.

NATO, bize ne kazandırmıştır? Bugünkü koşullara bakarak rahat olarak söyleyebiliriz, NATO ülkemizde köklü bir sol düşmanlığı yaratmış, halkalar arasında düşmanlığı körüklemiştir. NATO’ya üye olmak için Kore savaşında yer almış ve binlerce evladımızı orada bırakmak zorunda kalmışız. Bütün bu ölümler, bugünkü güvensiz ortam için mi? Bugün korku cumhuriyetinde yaşıyorsak eğer, bunun tek sorumlusu vardır, NATO!

NATO, sadece ülkemiz içinde değil, komşularımız arasında da düşmanlığı körüklemiştir. Komşularımız ile sorunlar yaşıyorsak bunun bir tek sorumlusu vardır! NATO!

Devletin organlarının yurt dışından kontrol mekanizmasını yaratan ve sistemli bir darbeci yapıya kavuşmamızın bir tek sebebi vardır, NATO üyeliğidir!

NATO’nun varlık sebebi olan kutuplaşma yok olmuş olmasına rağmen, eski doğu bloğundaki ülkeleri arasına alarak, NATO neden vardır ve kime karşı örgütlenmektedir?

NATO’ya üye olmak için Kore dağlarında bırakılan sigara ve orada dökülen kanlar bizimdir. Bugün ülkemiz içinde toprağı sulayan kanlar bizimdir. Kanın toprağı sulanması istenmiyorsa eğer, NATO’ya HAYIR!

NATO’nun yaratmış olduğu GLADİO (Kontrgerilla) örgütlenmesi dağıtılsın! Dağıtılabilmesi için, NATO üyeliğinden çıkmamız gerekmektedir, çünkü NATO gerek gördüğü yapılanmayı korumaya ve yaşatmaya devam etmektedir. Bugün Ergenekon davası altında yapılan soruşturmada, hala aktif olarak çalışan kontrgerilla örgütlenmesine ve yapılanmasına dokunulmamıştır. O yüzden bugünkü dava Susurluk davasından geridir. Çünkü susurluk davası görev başındakilerini sorgulamak istiyordu, başaramadı. Başarmamamsının arkasında en büyük güç NATO’dur. Eğer NATO istemiş olsaydı bugün Gladio sorunu ve sonuçları ile uğraşır olmazdık.

NATO, ülkemizdeki demokrasisinin çelişkiler ve çarpıklıklar ile oluşmasının tek sorumlusudur, çünkü NATO istemiş olsaydı darbeler ile demokrasimiz kesintiye uğratılmazdı, 12 Eylül anayasası hala yürürlükte olmazdı.

Bugün ülkemizin içinde demokrasi mücadelesi yapılıyorsa eğer, NATO’nun bize giydirmiş olduğu elbise yüzündedir. Bizler, NATO’nun bize giydirdiği elbiseyi kullanmak istemiyorsak, gerçek demokrasi ve özgürlük istiyorsak, o zaman sesimizi yükseltelim ve NATO’ya hayır diyelim…


—————————
http://www.cemoezkan.de
http://cemoezkan.blogcu.com

1584420cookie-checkNATO’ya hayır!

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.