Naziler, ögretmene bıçak dayadı

Günlük olarak yayınlanan Kurier Gazetesi, ülkenin kuzeydoğusunda bulunan Bialyston kentindeki bir okulda Holocaust  konusundaki başarılı çalışmalarıyla tanınan ve ismi açıklanmayan öğretmenin, kendilerini “Kan ve Şeref” örgütü üyesi olarak tanıtan Nazi yanlısı bir grup tarafından  boğazına bıçak dayanıp, ölümle tehdit edildiğini yazdı.

Gazetede yer alan habere göre, öğretmenin Holocoust konusundaki başarılı çalışmalarından rahatsız olan Nazi yanlısı grup, önce İnternet’teki sitelerinde öğretmenin fotoğraf ve telefon numaralarını yayınladılar, ardından da “Beyaz Irk’ın Düşmanı” diye yazıp hedef gösterdiler.

Kurier Gazetesi, ismi açıklanmayan öğretmenin, Holocoust Çocukları”  organizasyonu tarafindan desteklenen eğitim programını yürüttüğünü ve bu çalışmaların yurt çapında düzenlenen yarışmalarda birincilik aldığını da okuyucularına duyurdu.
 
Kan ve Seref örgütü üyeleri, internet’teki sitelerinden yaptıkları yayınlarla Hitler’i övüyorlar. Hitler’in kendilerinin önderi olduğunu söyleyen “Kan ve Şeref” örgütü üyeleri, şiddeti de savunuyorlar.

1124720cookie-checkNaziler, ögretmene bıçak dayadı

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.