Neredesin Müzeyyen?

Kaygısız’ın İstanbul’da yaşayan kardeşi Zühal Kaygısız, ablasından geçen Temmuz ayından beri haber alınamadığını belirterek o tarihten sonra kendisini gören ve yerini bilenlerin DAY MER Başkanı Aslı Gül’e (07962269279) ya da gazeteci Faruk Eskioğlu’na (07904917223) haber vermelerini istedi.

Zuhal Kaygısız, Müzeyyen’in uzun yıllardır Londra’da yaşadığını, toplumsal duyarlılığı olan birisi olduğunu ve çevresince sevildiğini söyledi. Ablasının son yıllarda Londra’da zor günler geçirdiğini belirten Zühal Kaygısız şunları söyledi:

“Ablam West Green Road’da küçük bir belediye evinde yaşıyordu. Mütevazi bir yaşamı vardı. Geçen yılın sonlarına doğru Belediye’den görevliler evin kullanılmadığını anlayınca evi boşaltıp yeni kiracı koymuşlar. Belediye ve komşuları ablam ile ilgili bir bilgileri olmadığını söylemişler…”

Zühal Kaygısız, polise ve kadın derneklerine başvurarak ablasının bulunmasını istediklerini belirterek “Ablamın sözünü ettiği DAY MER’e de başvurduk. Arkadaşlar seferber oldular. Bir bilgisi olanların DAY MER ile de paylaşmalarını rica ediyorum” dedi.

“Türkiye’de yaşıyoruz. Ne yazık ki Londra’da kişisel araştırma yapma şansımız yok” diyen Zühal Kaygısız şöyle devam etti:

“Ailecek çok kaygılıyız. Gazetenizin aracılığı ile ablam Müzeyyen’i bulmak istiyoruz. Ablam ile ilgili bilgi sahibi olanların insanlık adına yardımcı olmalarını rica ediyoruz.”

856790cookie-checkNeredesin Müzeyyen?

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.