Netten ingilizce kursu

British Council, çocuklarının İngilizce öğrenmesini desteklemek isteyen anne ve babalar için, LearnEnglish web sitesinde (www.britishcouncil.org/learnenglish) ücretsiz öğrenme materyalleri ve yönlendirmeler sunan LearnEnglish Parents (www.britishcouncil.org/learnenglish/parents) adında bir alan yarattı.

British Council ayrıca İngiliz öğrenme uzmanları ile çalışarak, 3-9 yaş arası çocukların nasıl İngilizce öğrendiğini ve anne babaların onlara nasıl destek olabileceğini anlatan 4 serilik LearnEnglish Family kitapçıkları hazırladı.

LearnEnglish Parents sitesi, çocuklarının İngilizce öğrenmesine önem veren tüm anne ve babalar için, çocuklarıyla eğlenceli ve kaliteli zaman geçirmelerini sağlayacak fikirler ve aktivitelerle dolu, profesyoneller tarafından hazırlanmış bir site.

LearnEnglish Family programı Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Canan Öztoprak’ın açılış konuşmasını yaptığı bir sunumla tanıtıldı.

9 Eylül İlkokulu Okul Salonu’nda öğretmenlere yönelik yapılan sunumu İngiliz dil eğitiminde uzman Öğretmen Eğitmeni Geremy Taylor gerçekleştirdi.

Öztoprak konuşmasında okulların teknolojiyle tanıştığı günümüzde internet üzerinde çocukların eğlenerek öğrenmesini sağlayacak yöntemlerin varlığına işaret etti ve bu tür materyallerin anne-babaların İngilizce eğitimine destek olabileceğini söyledi.

LearnEnglish Parents’in KKTC eğitim sistemine çok büyük bir katkı yapacağının altını çizen Bakan Öztoprak, programın anne-baba öğretmen işbirliğinin somut örneğini oluşturacağını kaydetti.

Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığı’nın e-kitap uygulamalarına da değinen Öztoprak, bunun şeffaflık sağlayarak, aynı zamanda kâğıt israfını da önleyebileceğine değindi.

Öztoprak, eğitimde geliştirilen yeni yöntem ve yaklaşımlarla çocukların daha rahat İngilizce konuşabilir duruma geldiğini kaydederek, sunuma katılan öğretmenlere “(bu yöntemlerden) önce sizler, sonra veliler ve öğrenciler, daha sonra da ülkemiz faydalanacaktır” şeklinde konuştu.

1491220cookie-checkNetten ingilizce kursu

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.