İngiliz anne Türkiye’de kayıplara karıştı

Yaz tatilini geçirmek üzere çocuğuyla birlikte Bodrum’a gelen 31 yaşındaki anne, küçücük çocuğunu tatilde tanıştığı bir İngiliz aileye bırakarak sorumsuzca ortadan kayboldu.

 

İngiliz aile,  12 yaşındaki çocuğun annesinden 1 hafta boyunca ses çıkmayınca Türkiye’deki İngiliz Konsolosluğu’na haber verdi. Tüm aramalara rağmen kimliği açıklanmayan kadının izini bulamayan İngiliz Konsolosluğu, çocuğu İskoçya’da bulunan dayısı ile anneannesinin  yanına gönderdi.

 

Kayıp kadının 60 yaşındaki annesi, olaydan büyük üzüntü duyduklarını, torununun eve döner dönmez kendisinin boynuna atlayarak, ‘Günlerce sokaklarda annemi aradım’ dediğini belirtti. Acılı anne, kayıp kızının geçen yıl Bodrum’da bir adamla tanışıp aşk yaşamaya başladığını, bu yüzden bu yıl çocuğunu alıp tekrar Bodrum’a gittiğini söyledi. E

 

n son 28 Haziran’da kendisini arayıp dönmek için 250 sterlin (yaklaşık 640 milyon)  para istediğini söyleyen anne, o günden sonra kızından haber alamadıklarını belirtti. Anne, kızının kendisine, Bodrumlu Türk aşkı tarafından dayak yediğini  ve bu yüzden adamı evden kovduğunu anlattığını söyledi.

 

12 yaşındaki çocuğunu yabancı bir ülkede bırakıp giden kızını sorumsuzlukla suçlayan anne ‘ Onu bir elime geçirirsem, tokatlayacağım’ diyerek öfkesini dile getirdi.

 

Hilal Yılmaz/ Dha

1093800cookie-checkİngiliz anne Türkiye’de kayıplara karıştı

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.