İngiliz basınından Fener’e övgü

Fenerbahçe ile Manchester United arasında dün gece İstanbul’da oynanan Şampiyonlar Ligi karşılaşmasının yankıları İngiliz basınında geniş biçimde yer aldı.

The Guardian gazetesi, Manchester United’ın “Türk lokumunda boğulduğu” şeklinde ilginç bir başlığa yer verdi.

Tuncay’ın attığı ilk golün, United’ın Türk topraklarında yediği ilk gol olduğunu belirten Guardian yazarı, bu golü “hârika” diye niteledi.

Daily Mail gazetesi, United’ın gerçek kadrosu yerine “büyümekte olan gençlerinin” İstanbul’a götürüldüklerini ve sahaya sürüldüklerini belirtirken, “Bu kadro maalesef Türkiye sınavını geçemedi” diye yazdı.

“Unitedlı çocuklar Türkiye’den iyi bir ders aldı” başlığıyla haberine yer veren The Independent gazetesi ise Sir Alex Ferguson’ın Fenerbahçe karşısında yeni bir 11 deneme girişimini “kumar” olarak niteledi. “Ama sonuç alınamadı” diyen Independent yazarı, Tuncay Şanlı’nın United’ın hevesini kursağında bıraktığını bildirdi.

The Daily Telegraph gazetesi de dünkü maçı “Tuncay’ın üçlemesi United’ı ikinciliğe geriletti” başlığıyla yayınladı.

The Times gazetesi ise Manchester’ın dün akşamki yenilgisinin onu Barcelona ve Real Madrid’in önünden kurtardığına dikkat çekti. Tuncay’ın ikinci yarıdaki başarısının dikkat çektiğini de belirten Times, “Aldıkları bu ders United’ın genç kadrosunun öğrenme sürecini hızlandırdı” diye yazdı.

 

1096360cookie-checkİngiliz basınından Fener’e övgü

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.