İngiliz Sharon Kıbrıslı Şerife çıktı

Doğum sonrası aldığı kilolarla baş edemeyen ve günde 12 bin kalori aldığı belirtilen dört çocuk annesi kadın verdiği 7 yıllık mücadelede İngiliz sağlık sistemini suçlamış, dev cüssesiyle dünya basınında geniş yer bulmuştu.

Hürriyet’in nüfus kütüğünde yaptığı araştırmaya göre, İngiliz basınında ‘Sharon’ diye anılan Şerife, Magosalı bir anne ve babanın kızı. Kıbrıslı Türk Bülent Mevsimlerle evli olan Sharon, Chelmsford köyünde yaşıyordu. Obezite tedavisi gördüğü hastanede kendisine getirilen yemeklerden öldüğü öne sürülen Sharon’un eşi Bülent Mevsimler’in çalıştığı kebabçıyı bulduk.

Kocası yedirmezdi

Hürriyet’e konuşan çalışanlar, şunları anlattı:

“Bülent iyi bir arkadaştı. İngiliz gazetelerin yazdığı gibi karısına özellikle yemek yedirmiyordu. Bizim de Sharon olarak tanıdığımız Şerife, yemek bağımlılığından kurtulamıyordu. Kebap ya da balık, patates kızartması siparişi verir, yemeği yedikten sonra, gönderdiğiniz yemekler soğumuştu deyip tekrar yemek isterdi. Bülent’in ona yemek yedirip, kalp krizine sebep olduğu iddiası çok saçma.”

Balığı biz yedik

Kıbrıslı Türk kadının babası Hasan da kızının gerçek isminin Şerife olduğunu teyit ederken şunları söyledi: “İngiliz gazetelerinde çıkan haberler doğru değil. Hastaneye balık, patates kızartması sokup kızımıza yedirmedik, biz yedik.”

FOTOĞRAF: İngiltere’nin en şişman kadını olarak kayıtlara geçen kadın aslında Magosalı.

832780cookie-checkİngiliz Sharon Kıbrıslı Şerife çıktı

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.