NHS’ten sigarayı bırakmak için bir şans daha

Yapılan açıklamada eczane zinciri Boots’un Liverpool Street şubesi önünde 30 Mart günü yapılacak “son gün” etkinliğinde kampanya kapsamında sigarayı bırakanlar imzalarını atarak kampanyaya son gün desteği arayacaklar. Etkinlikte ayrıca ücretsiz olarak isteyen herkese “akciğer yaşı” karbonmonoksit testi yapılacak.

NHS City and Hackney’den Joshua Finesilver, sigarayı bırakmaya karar verenlerin sigarayı bıraktırıcı ilaçlarının ücretsiz olarak kampanya tarafından karşılandığını söyledi.

NHS City and Hackney Toplum Sağlığı Genel Müdürü Jose Figueroa da “Araştırmalarımıza göre bölgedeki pek çok tiryaki sigarayı bırakmak istiyor. Her şeyden önce bırakma isteğinin olması çök önemli. Biz de kampanya olarak onlara her türlü desteğe hazırız. Özellikle ‘sigara bıraktırıcı ilaçların ücretsiz olması tiryakiler için bir fırsat’ diye düşünüyorum.”

Figueroa, City and Hackney’de kampanyaya olan halk desteğinden memnun olduklarını belirterek “www.smokefreecityandhackney.nhs.uk” adresinden ayrıntılı bilgi alınabileceğini söyledi.

830730cookie-checkNHS’ten sigarayı bırakmak için bir şans daha

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.