Nikahta Baykal’dan Sarıgül’e ‘Hayır’

CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal ile Mustafa Sarıgül’ün, Baykal’ın Angora’daki evinde görüşmesinin yankıları sürerken, ikilinin Gazeteci Candaş Tolga Işık’ın nikahında bir araya geleceği gazetelere yansımıştı. Ancak, 15 dakika kala Sarıgül, nikahı kıymaktan vazgeçerek, yerine başkan yardımcısını gönderdi.

Kulislere Baykal’ın, Sarıgül’ün nikahı kıymasını istemediği yansıdı. Damat Işık, nikahı Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk’ün kıymasını isteyince, nikahı kıymak da Öztürk’e kaldı.

Nikah töreni Adile Sultan Sarayı’nda gerçekleşti. Tolga Işık ile Burcu Kapu’nun şahitliğini Deniz Baykal, Kültür Bakanı Ertuğrul Günay, AKP Genel Başkan Yardımcısı Abdülkadir Aksu, işadamı Ferit Şahenk, Fatih Terim, Emniyet Genel Müdürü Oğuz Kaan Köksal ile çiftin 2 arkadaşı yaptı. SP lideri Numan Kurtulmuş ve eşi, Türkiye Partisi lideri Abdüllatif Şener, Köksal Toptan, Yargıtay Onursal Başsavcısı Sabih Kanadoğlu, AKP İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu, TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy, TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar, Yönetmen Sinan Çetin, eski futbolcu Hakan Şükür de nikaha katılan isimler arasındaydı. Baykal nikahta şahitlik yaptıktan 10 dakika sonra salondan ayrıldı. Nikah salonundan Antalya’ya giden Baykal’ın sağında PM üyesi Gürsel Tekin, solunda Yılmaz Ateş, Tekin’in yanında da Mehmet Sevigen yer aldı.

EVET-HAYIR ESPRİSİ

Işık, Beşiktaşlı olunca çift, nikah alanına Beşiktaş Marşı’yla girdi. Öztürk, nikahı kıydıktan sonra mikrofonu ve evlilik cüzdanını Baykal’a verdi. Baykal da, gelin Kapu’nun, ‘evet’ yanıtı için ‘Böyle günlerde evet demeden, evlenmek istediğini söyledi. Evliliği de güzel idare edeceğini düşünüyorum’ diyerek, referandumdaki ‘hayır’ oyuna dikkat çekti. Bunun üzerine Aksu ve Günay, ‘hayır hayır, evet dedi’ diyerek, Baykal’ın espriyle yanıt verdi. Nebahat Koç / Akşam

1252390cookie-checkNikahta Baykal’dan Sarıgül’e ‘Hayır’

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.