Nükhet Duru ile yardım balosu

Radisson SAS, Portman Hotel’de gerçekleşecek etkinliğe Türkiye’nin sevilen sanatçısı Nükhet Duru konuk olacak. Balonun geliri Darüşşafaka Eğitim Cemiyeti ile UNICEF tarafından düzenlenen Gaza Children’s Appeal’a bağışlanacak.


Dernek başkanı Hülya Koçu balo hakkında şu açıklamayı yaptı:


‘BTKD, çeşitli başarılı etkinliklere imza atan bir dernek olarak İngiltere’de faaliyet gösteren derneklerimizin arasında hakettiği saygın konumu kıvançla korumaktadır. Aynı zamanda derneğimizin yedinci kuruluş yıldönümünü kutlayacağımız balonun gelirini hepimizi üzüntüye boğan İsrail saldırısından kurtulan Gazze’li çocuklara ve Darüşşafaka Cemiyeti’ne göndereceğiz. Nezih bir ortamda, canlı müzik eşliğinde Nükhet Duru gibi ünlü bir sanatçımızı dinleyerek bu hayırlı amaca destek olmak isteyen tüm vatandaş ve soydaşlarımızı etkinliğimize bekliyoruz.”


Türkiye’nin en köklü sivil toplum örgütlerinden biri olan Darüşşafaka Cemiyeti, babasını kaybetmiş, maddi olanakları yetersiz olan çocuklara 1863 yılından bu yana kaliteli bir eğitim fırsatı sunarak onların birer Türk aydını olarak yetişmelerini sağlıyor.


Geçtigimiz günlerde Filistin Gazze Şeridi’nde 1300’den fazla kişinin hayatını kaybetmesi ile sonuçlanan  İsrail saldırısının  sonrasında yaşanan felaketin yaralarının sarılması için UNICEF- Gaza Children’s Appeal kampanyasını başlattı. Son saldırılarda 450 ‘den fazla Filistinli çocuğun hayatını kaybettiği İsrail saldırıları ateşkese rağmen halen devam ediyor.


İngiltere Türk toplumunun büyük ilgi göstermesi beklenen baloya katılarak bu hayırlı amaçlara destek olmak isteyenler  [email protected] adresine yazabilir ve 079 5002 9136 ya da 079 6074 4353’ü arayabilirler.

820940cookie-checkNükhet Duru ile yardım balosu

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.