İnsan yiyen timsah

Polisin verdiği bilgiye göre Güney Endonezya nehrinde bir timsah avlanmakta olan bir balıkçıyı vahşi bir şekilde parçalayarak yedi. Üzgün aile balıkçının kafasını avlanmakta olduğu bölge yakınlarında bulduklarını ifade etti.

11 çocuk babası olan 53 yaşındaki Sam Sem Ledo Salı günü Timor adası Kupang bölgesi Amabi nehrinde yengeç avına gitmişti ve ertesi gün evine dönmedi. Bunun üzerine polisin de eşlik ettiği aile fertleri kendisini aramaya çıktılar. İlk önce 1 sepet dolusu yengeci bulan aile daha sonra avlanma malzemelerini, terliklerini buldular ve en korkuncu da suda yüzen kafası ile yüz yüze geldiler. Bölge dedektifi Bonififasius Rumbewas balıkçının vücuduna ait diğer parçaların da aynı civarda bulunduğunu ancak kafası sayesinde kendisini tanıyabildiklerini ifade etti.

Polis balıkçının bir tuzlu su timsahı tarafından öldürüldüğünü ve o bölgede aynı türden çok sayıda timsah yaşadığını bildirdi. Geçen yıl en az 5 kişinin aynı bölgede timsahlar tarafından öldürüldüğüne dikkat çeken polis, timsahların yaşam alanına yakın olanların bu tehlikenin farkında olarak daha dikkatli davranmasını gerektiğini söyledi.
Büyüklü küçüklü bir çok adadan oluşan Endonezya’da bir çok türden timsahı da barından vahşi ve exotic bir yaşam mevcut.

__________________

[email protected]

1551290cookie-checkİnsan yiyen timsah

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.