İnternet’ten mezar duası okudu

Londra’nın Croydon bölgesinde yaşayan Türk gurbetçi Kenan Turan, işlerinin yoğunluğu nedeniyle memleketi Gümüşhane’ye gidemiyordu. Yıllar önce ölen babasının buradaki mezarını ziyaret etmeyi çok isteyen Turan, ne yapabilirim diye düşünürken aklına ilginç bir fikir geldi.İnternet üzerinden Google Earth aracılığıyla dünya turu yapılabileceğini öğrenen Turan, takkesini de yanına alarak soluğu internet kafede aldı.


Google Earth’ü memleketi Gümüşhane’ye yönlendiren Turan, buradan da ilçe mezarlığına giderek babasının mezarını buldu. Yıllardır ziyaret edemediği babasının mezarını karşısında gören gurbetçi, gözyaşlarına hakim olamadı. Hemen takkesini başına geçirip, ellerini semaya kaldırarak mezar duası okumaya başlayan Turan, duanın sonunda ise yüzünü meshedip amin dedi.


İnternetin harika bir icat olduğunu söyleyen Kenan Turan, “İşlerimin yoğunluğu nedeniyle bir türlü memleketime gidemiyordum. En büyük arzum babamın mezarı başında dualar okumaktı.İnternet üzerinden ne kadar kabul olur bilemem ama, hiç olmazsa birazcık rahatladım. Allah dualarımını kabul etsin” diye duygularını ifade etti.  

810300cookie-checkİnternet’ten mezar duası okudu

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.