O cevap Cüneyt Özdemir’i şok etti!

Sivas katliamı sırasında Refah Partisi’nden belediye başkanı olan Temel Karamollaoğlu, Madımak olayları için “Vicdanım rahat” ifadesini kullandı.

Sivas’ta, Madımak Oteli’nin yakılması ve 37 kişinin ölümüne ilişkin ana davadan dosyaları ayrılan 7 sanığın yargılandığı dava sonrası gözler dönemin belediye başkanı Karamollaoğlu’na çevrildi. Cüneyt Özdemir’in CNN Türk’te sunduğu 5N1K programına konuk olan Karamollaoğlu, eleştirilere yanıt verdi.

DUMANDAN ZEHİRLENDİLER

Temel Karamollaoğlu, Cüneyt Özdemir’in “35 insanı canlı canlı yaktılar” sözleri üzerine itiraz ederek ” Cayır cayır yanarak ölmediler. Dumandan hayatını kaybettiler. Buradaki tahriki söylemek istiyorum. Aradaki farkı biz göremezsek, bunu da söylemezsek oradaki halk da farklı bir izlenim doğar” diye konuştu.

VİCDANIM RAHAT AMA

Cüneyt Özdemir’in “Peki vicdanınız rahat mı?” sorusuna Karamollaoğlu “Bu yönüyle vicdanım rahat ama bu tür hadiselerin benim belediye başkanlığımın döneminde olması yüzünden ise elbette üzgünüm. Yani hiç bir belediye başkanı böyle bir olayın kendi belediye başkanlığı döneminde ister suçu olsun ister olmasın istemez” diye cevap verdi.

1321140cookie-checkO cevap Cüneyt Özdemir’i şok etti!

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.