Obama ajan iddialarına güldü

Rahip James David Manning elinde yeterince kanıt ve belge bulunduğunu bildirerek, Obama hakkındaki iddialarının asılsız olmadığını ısrar etti.

Rahip Manning’e göre CIA içinde “uzun bacaklı” diye kod adıyla çağrılan Obama, 1981 yılında Pakistan’a giderek Taliban askerlerini eğitti ve SSCB’nin Afganistan’dan çekilişinde etkili olan İslamcı direnişi örgütledi.

CIA tarihinde “Operation Cyclone” adıyla geçen bu gizli görevinden başarıyla döndükten sonra Obama’ya yeni görevlere yetiştirilmek üzere Columbia Üniversitesi’nden özel burs sağlandığı, oradan mezun edildiği, eşi Michelle ile evliliklerinin tamamen tasarlanmış olduğu iddialarına da yer veren rahip Manning’e bakılırsa, bu evlilikten sonra Obama’nın Amerikan vatandaşlığının kuvvetli bağlara kavuşması tasarlanmıştı.

Bu iddialarına ek olarak Obama’nın aynı zamanda iyi derecede Farsça, Arapça bildiği ve İslami kuralları en iyi şekilde takip edecek kadar Müslüman olduğunu da ekleyen rahip bağlı bulunduğu “ATLAH- Dünya Misyoner Kilisesi”nin bir sembolik mahkeme kurup Obama’yı yargılayacağını söyledi. Rahip, mahkemeye elindeki öteki belgeleri de sunacağını ve Obama’nın bu iddialar karşısında görevinden ayrılmak zorunda kalacağını söylemesi dikkatleri sembolik-mahkeme gününe çevirdi.

Bu arada, ATLAH kilisesi de 14 Mayıs’ta New York kentindeki “mahkeme binasına” ücretle izleyici almak üzere web sayfası üzerinden bilet satmaya başladı.

İddiaların www.youtube.com üzerinden izlenmesine ve diğer internet kaynaklarında birkaç günden beri haberin dolaşıyor olmasına karşılık, Beyaz Saray’dan bir resmi açıklama henüz gelmedi.

Öte yandan Başkan’a yakın gazetecilerin dışarıya sızdırdıklarına bakılırsa, iddialar karşısında Obama sadece kahkaha atmakla yetindi.

1500830cookie-checkObama ajan iddialarına güldü

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.