Obama aslında pokerciymiş!

Bu kez, Başkan Barack Hussein Obama‘nın eski senatörlük zamanlarından arkadaşı olan Chicago’lu siyasetçi Bill Brady, ilginç bir iddia ile gündeme geldi. David Remnick’in yazdığı Başkan Obama’nın Yükselişi başlıklı özyaşam öyküsü kitabında Brady’nin iddiaları yer almaktaydı. Kitabın 131.sayfasında aktarıldığına göre Obama aşırı derecede dikkatli bir pokerciydi.
Brady’e bakılırsa, Obama sıkı bir poker oyuncusuydu ve eskiden poker masasında eş olarak birlikte oynamaktaydılar.

Brady, sol eğilimli Demokrat Obama’nın aksine sağcı Cumhuriyetçi Parti’den siyaset meydanına çıkmış olmakla beraber, Poker Masaları’nda arkadaş olduklarını iddia etti. Brady, Obama için, “Başkasının parasıyla sosyalisttir, kendisininkiyle değil ve pokerde kurnaz, dikkatli iyi bir oyuncudur, sigara dumanı ardında bekler ve blöf yapmayı iyi bilir, zamanını bekler “ şeklinde yorumlarda bulundu.

Sadece siyaset alanında değil aynı zamanda poker oyununda beraber olduklarını açıklamasına karşın Bill Brady’e henüz Obama’dan bir yanıt gelmedi. Obama’nın iyi bir pokerci olarak blöfü gördüğü ve elini açmak için kâğıt beklediği, siyasetçiler arasında kulis dedikodusu olarak bugünlerde dolaşıyor.

1502540cookie-checkObama aslında pokerciymiş!

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.