Ödüllü oyuncudan “Pir Sultan Abdal, Pir” oyunu

İngiltere Alevi Kültür Merkezi ve Cemevi  (İAKM-Cemevi) Danışma Kurulu, Okan Şenozan’ın “Pir Sultan Abdal, Pir ve Geçmişten geleceğe bir çığlık” başlıklı tek kişilik oyunu Londra’da sanat severlerle buluşturacak.

İAKM-Cemevi Danışma Kurulu’nun açıklamasına göre 20 Nisan Cumartesi saat 19’da “Haselbury rd. N9 9TN” adresindeki Latymer School’da yapılacak gösterinin katkı payı 12 yaş üstü için 10 sterlin olarak saptandı.

Başarılı oyuncu Okan Şenozan’ın oynadığı “Pir Sultan Abdal, Pir ve Geçmişten geleceğe bir çığlık” oyununun yazarı olarak Keriman Şenozan ve müziklerinde de Nedim Yıldız’ın imzası bulunuyor.

OKAN ŞENOZAN?

İlk, orta ve liseyi Ankara’da Tevfik Fikret Lisesi’nde okudu. 1991 yılında AÜ. DTCF tiyatro bölümü oyunculuk dalından mezun oldu. Ardından Devlet Tiyatroları’nda görev almaya başladı. Tiyatro aktörlüğünün yanı sıra televizyon, sinema ve seslendirme çalışmaları da yapıyor. 2014’de “Bizim Yunus” oyunundaki performansıyla “Sanat Kurumu” “en iyi erkek oyuncu” ödülünü aldı. Çok iyi derecede Fransızca ve iyi derecede İngilizce biliyor. Evli ve iki kızı bulunuyor.

2282740cookie-checkÖdüllü oyuncudan “Pir Sultan Abdal, Pir” oyunu

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.