Okula kızları alıyorlar tazminatı


Dr. Denver Maloney, oğlunu gelecek yıl için Melbourne’daki Mentone Grammar Erkek Okulu’na yazdırdığını, ancak okulun kendilerini kız öğrencilere de açılacağı konusunda uyarmadığını söyledi.

Dişçi olan Maloney, Victoria’ya Queensland’dan göçtüklerini, oğlunun erkek okulunda okumasını istediğini, bu nedenle çocuğun okuluna göre kendilerine ev aldığını ve ofis kiraladığını kaydetti. Dr Maloney, oğlunu başka okula vermek zorunda kalacağını, ve o bölgeye taşınacağını belirterek, “taşınma ve diğer masraflarımı okulun karşılamasını istiyorum” dedi. 

Mentone Grammar, geçen ay okulun 82 yıllık geleneğine son vererek önümüzdeki yıldan itibaren okula kız öğrenci de kabul edeceğini ilan etmişti. Okul Müdürü Tim Argall, kararı aldıktan sonra hemen aileleri bilgilendirdiklerini, Maloney’in oğlunu kaydettirdiğinde henüz karar almadıkları için söylemediklerini belirtti.

Dr Maloney, oğlu James’e şimdi başka bir erkek okulu bulmak, abisine yakın olması için de 6 yaşındaki kızları Emily’i  Mentone Girls Grammar’dan alıp, daha yakın bir okula vermek zorunda kalacaklarını söyledi.

FOTOĞRAF: Dr Maloney, oğlu James’e yeni bir erkek okulu arıyor

1113020cookie-checkOkula kızları alıyorlar tazminatı

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.