Olmaz olmaz demeyin, dikkat edin!

Son olarak, Tacoma Park kentindeki kütüphanede yaşanan olay herkesi şaşırttı. Tacoma Halk Kütüphanesi’nde kitap okumaya dalmış bir kadının çıplak koluna erkeklik organını uzatıp bir saniye içinde “boşalan” genç bir adam, işini bitirdikten sonra kaçmaya yeltendiyse de yakalandı.

Adı açıklanmayan kadın okurun kolundaki erkek semeni-spermler DNA testi için alınana kadar, saldırıya uğramış kadın orada bekletildi. DNA için alınan örneklerden sonra sinir krizi geçiren kadın zorlukla teskin edilebildi. 29 yaşındaki Oritse Ayu adlı siyahî Amerikalı saldırganın kurbanı olan beyaz kadının adı açığa verilmedi. Tutuklanıp ikinci dereceden cinsel saldırgan olarak cezaevine konulan Ayu, polis tarafından zor zaptedildi.

Bu türden olayların şu sıralarda yaygınlaşması üzerine kütüphanelerde kamera sayısı artırıldı. Maryland Polis Teşkilatı’na göre, kütüphanelerin sessiz ve korunmasız yerler olmasından yararlanan saldırganlar buraları kendilerine av yeri seçiyordu. Polis raporlarına bakılırsa, bu yılın Haziran ayında bir başka kütüphanenin girişinde bir kadının yüzüne, daha evvelden hazırlanmış bir şişe içindeki spermlerini döken adamdan sonra yaşanmış bu ikinci olaydı. Yüzüne spermlerini döken adam adaletin elinden kaçarak kurtulmuş, ancak saldırıya uğrayan kadın yoğun psikolojik tedavi görmüştü. Polis hâlen spermlerini kadınların yüzüne döken adamı arıyor.

Marylan polis raporları bu kadarla kalmıyordu. Eyaletin Gaiteshburg kenti alışveriş merkezinde kadınların üzerine gelişi güzel sperm-semen’lerini sprey içindeki sıvıya karıştırıp “fıs-fıs” ederek fışkırtan 30 yaşındaki Michael Wayne Edwards tutuklanmıştı ve hâlen yargılanmak üzere mahkeme koridorlarında beklemekteydi.

Yine bir başka olay da dikkatleri bu yönde toparlamaktaydı. İşyerindeki hanım arkadaşının Coca-Cola’sının içine boşalan iş arkadaşı tutuklanmıştı. Bütün bu olaylar üzerine, gelişmeler Maryland’da bir salgın gibi “sperm boşaltma” sorununun varolduğunu gösteriyor, diye polis tarafından ciddi şekilde uyarı yapıldı.

1512990cookie-checkOlmaz olmaz demeyin, dikkat edin!

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.