Orient: Express Club gecesi 19 Mayıs’ta

DJ Seb ve DJ Moody’nin seslendirileceği müziklerin yanı sıra, oryantel Elif Tarakçı’nın da sunacağı bir show ile konuklara muhteşem bir eğlence sunmayı amaçlayan Orient Express Gecesi, 19 Mayıs Cumartesi günü saat 21.00’de başlayacak ve gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam edecek.


Londra’nın tek alternatif Türk Miziği gecesi olan Orient: Express Club gecelerinin, Orient Express Sezonu çerçevesinde gerçekleştirilecek ilk gecesi, 19 Mayıs Cumartesi günü saat 21.00’de yapılacak. DJs Seb ve Moody’nin Burhan Öcal, Smadj SOS, Mustafa Özkent, Kazım Koyuncu, Baba Zula, Nil, Ciguli, Laço Tayfa, Müslüm Gürses ve daha birçok ünlünün albümlerinden parçalar seslendireceği gece, Arcola Tiyatrosu’nda gerçekleştirilecek.


Geçtiğimiz hafta gösterime giren ve özellikle de İngiliz gazetelerinden büyük övgü alan Silver Birch House isimli oyunun ardından, saat 21.00’de başlayacak olan Orient: Express Club gecesi, sabahın ilk saatlerine kadar devam edecek.


Arcola Tiyatrosu’nda ikincisi ise 15 Haziran’da gerçekleştirilecek olan Orient: Express Club gecesine ise, Gevende isimli müzik grubu katılacak.


Arcola Tiyatrosu’nda devam eden Orient Express Sezonu ya da Orient:Express Club gecesi ile ilgili bilgi almak isteyenlerin, 020 7503 1646 nolu telefon, www.arcolatheatre.com ya da 27 Arcola Street, E8 2DJ adresine başvurabilecekleri belirtildi.
 
FOTOĞRAF: Orient: Express Club’un 15 Haziran’Da gerçekleştirilecek olan gecesine, İstanbul’dan da Gevende isimli müzik grubu katılacak.

802660cookie-checkOrient: Express Club gecesi 19 Mayıs’ta

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.