“Ortaya Karışık” sahneleniyor

Derviş Tezcan Sanat Evi’nden 2 perdelik oyun “Ortaya Karışık” 27 ve 30 Haziran’da The Bridge Academy’de tiyatroseverlerle buluşacak.
Derviş Tezcan’ın yazarak sahneye koyduğu “Ortaya Karışık”ın müziklerini Erol Demir ve Derviş Küçük yaptı. Komedi olan “Ortaya Karışık”da Atakan Kartal, Ezgi Onay, Şule Erten, Nazım Demir, Songül Yavuz, Susku Ekim Kaya ve Zilan İşbitiren rol aldı.

Derviş Tezcan Sanat Evi’nden yapılan açıklamada şarkı ve danslarıyla eğlendirirken düşündüren “Ortaya Karışık”ın, hayata komik fakat eleştirel bakan senaryosu ile uzun süre hafızalarda kalacağı belirtildi…

THE BRIDGE ACADEMY’DE

Açıklamada yalnızca iki gösterisi yapılacak “Ortaya Karışık”, 27 Haziran Perşembe saat 19’da, 30 Haziran Pazar günü de saat 17’de sahnelenecek.

“Laburnum Street, Hackney E2 8BA-Süleymaniye Camii yanı) adresindeki The Bridge Academy’de oynanacak oyunun biletlerinin 10 sterlin olduğu belirtildi.

Bizim FM’in sponsor olduğu oyunun biletleri Barış Cafe, Mezzo Cafe, Kervan Cafe, White House ve Köyüm Restaurant’dan da alınabilecek.

Açıklamada oyun ve bilet bilgileri için 075 085 15 165’in aranabileceği bilgisine yer verildi.

FOTOĞRAF: 2 perdelik komedi oyun “Ortaya Karışık” yalnızca 27 ve 30 Haziran’da

848440cookie-check“Ortaya Karışık” sahneleniyor

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.