Oryantalın ‘cimbom’ dansı…

Türkiye’nin Londra Büyükelçisi Ünal Çeviköz, Haringey belediye Meclisi Üyesi Nilgün Canver, Enfield Belediye Meclisi Üyesi Yusuf Çiçek, Elçi Müsteşar Kerem Kıratlı, Ticaret Başmüşaviri Yüksel Akça, büyükelçilik II. sekreteri Yavuz Topateş, Türk İngiliz Tecaret ve Sanayi Odası Direktörü Yavuz Sökmen, katıldığı baloda, Galatasaray taraftarları gönüllerince bir gece geçirdi.

Bu arada Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal ve sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü Fatih Terim’in gece için yaptığı konuşmalar sinevizyondan yansıtıldı. Aysal ve Terim, “en kısa zamanda İngiltere’deki Galatasaraylılarla buluşma” dileğinde bulundu.

Balonun onur konuğu ve kendisi de bir Galatasaraylı olan Büyükelçi Ünal Çeviköz, gecede yaptığı konuşmada, “107 yıllık bir geleneği olan tarihi, köklü ve Avrupa’da da Türkiye’yi en üst seviyede temsil eden bir futbol klubünün taraftarları olarak sadece Galatasaraylılığınızla iftihar etmeyiniz. Aynı zamanda Galatasataylı olarak Türk futbolunun da içinde bulunduğu zor durumdan çıkmanın yollarını, birlikte başka sıkıntı çeken klüplere destek olarak beraber bulalım diye düşünüyorum” diye konuştu.

Baloya, Haringey belediye Meclisi Üyesi Nilgün Canver, Elçi Müsteşar Kerem Kıratlı ile Londra’da yaşayan çok sayıda Galatasaraylı katıldı.

Dernek Başkanı Metin Arslan da yaptığı konuşmada, İngiltere’de gençler için bir futbol okulu kurduklarını vurgulayarak, “gençleri sokaktan alıp uyuşturucudan ve sokak çetelerinden uzaklaştırıp sporcu olmalarını sağlamayı amaçladıklarını belirtti. Arslan “en büyük amacımız Galatasarayımıza futbolcu yetiştirip Florya’ya göndermek ve onların bu ülkelerde kaybolmalarını engellemek” diye konuştu.

Naci Göçen ve Vatan Kültürel Türk Müziği Grubu’nun Fasıl programı ile renklendirdiği baloda, sanatçı Yıldız sahne aldı. Oryantal Melis de sarı kırmızı kostümüyle dans etti. (www.eurovizyon.co.uk)

840670cookie-checkOryantalın ‘cimbom’ dansı…

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.