Parkinson’a destek sosyal medyada

Op.Dr. Ali Zırh, ‘Zaman içerisinde bu grubu geliştirmeyi, bir de konu ile ilgili forum açmayı düşünüyoruz” dedi.

Beyin ve Sinir hastalıkları ve hareket bozuklukları konusunda uzman olan Op.Dr. Ali Zırh, Avrupa’nın pek çok ülkesinden önce 1990’ların sonunda Türkiye’de ilk parkinson beyin ameliyatını yapan uzman doktorlar arasında yer almıştı… O günden bugüne binlerce başarılı operasyona imza atan Op.Dr. Ali Zırh’a 0212 227 6338 – 0541 400 4021 ya da [email protected]’dan ulaşılabilir ve www.parkinson.gen.tr web sitesinden de bilgi alınabilir.

Parkinson ile ilgili uluslararası kongreleri de izleyen Op.Dr. Ali Zırh, hastalığa karşı toplumu bilinçlendirmek için sık sık medyada da yer alıyor.

Parkinson ameliyatında selfie çekti

İzmir’de yaşayan, Parkinson hastası, Polonya asıllı Julian Vilkoşevski İstanbul’da beyin pili ameliyatı olmaya karar verdi. Beyin Cerrahisi Uzmanı Dr. Ali Zırh, lokal anesteziyle ameliyatı gerçekleştirirken bir yandan da 47 yaşındaki hastası Vilkoşevski ile konuşuyordu. Asıl mesleği elektrik mühendisliği olan ve dalmayı çok seven maceraperest hasta ise belki de gelmiş geçmiş en ilginç selfie fotoğrafını çekti. Doktoru Ali Zırh beynine elektrotu yerleştirirken, deklanşöre bastı ve ortaya bu ilginç kareler çıktı.

FARUK ESKİOĞLU (AÇIK GAZETE EDİTÖRÜ): Parkinson hastası annemizi 1990’larda İngiltere’de tedavi ettirmiş ve İngiltere Parkinson Hastaları Derneği’nin çalışmalarını da çok yakından izlemiştim… İstanbul’da 1999’da Op.Dr. Ali Zırh ile tanışmak ailecek hayatımızı değiştirdi. Op.Dr. Ali Zırh tarafından 15 yıl önce ilk, 7 yıl önce de ikinci ameliyatını olan annemiz için bir mucize gerçekleşti ve hayata geri döndü. Annemizin hastalık saati geriye alınmakla kalmadı istem dışı hareketleri de yok denilecek kadar azaltıldı. İngiltere’de metroda bile gördüğüm parkinson hastalarına Op.Dr. Ali Zırh’ın kartvizitini veriyorum. Op.Dr. Ali Zırh uzun yılların da deneyimiyle Türkiye’nin bir övüncü… Bize annemizi tekrar kazandırdığı için kendisine ne kadar teşekkür etsek azdır… İyi ki varsınız Sayın Op.Dr. Ali Zırh… İyi ki sizinle tanışma şansımız oldu…

İLGİLİ DİĞER HABERİ LÜTFEN TIKLAYINIZ:
Dr. Ali Zırh parkinsonu anlattı

776130cookie-checkParkinson’a destek sosyal medyada

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.